aybike2212 14569 üstte kalsın eltim öyle geçirdim diyordu benim ikinci gebeliğim ikisinde de kusmaktan altıma kaçırıyorum resmen
Asyaalin 14569 hiç olmadı diyebilirim 13-14. Haftalarda sanki bi küçük oldu gibi sonra geçti 7. Aya kadar bi hamilelik yaşamadım diyebilirim😄
ebrudefnee 14569 ilk gebeliğimde sadece 2-2 buçuk ay arası bulantı oldu başka olmadı şimdi 2. Gebeliğim 7 haftalık hamileyim 2 gün önce bi bulantım oldu şuan çok olmuyor ama ileride ne olur bilemem tabi
aybike2212 14569 korku illaki olur ama onu hayatınızın bir parçası haline getirmeyin kendinize yazık edersiniz keyfini çıkartın bulantınız olsa emin olun daha zor
sakaryamm54 Cinarsaitinannesi Kaç haftalıksınız peki kusura bakmayın benimde 2 oğlum var şimdi 12 haftalık hamileyim benimde hiç bulantım olmadı kız olabilir mi diye merak ediyorum 😊
Cinarsaitinannesi sakaryamm54 şimdi 30+3 oğlanlarda canım tatlı çekerdi bu defa hep turşu aşerdim benim tek farkım bu oldu diğer belirtilerim aynıydı Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah 🙏