busepolatt ddrys Anaaaa benimde uygulamaya göre 25 nisan görünüyo ☺️ 2. Gebeliğim ilki 39+4 de geldi bakalım bu ne zaman gelicek ilk bebişim erkek di bu da erkek sizin belli mi sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏼
aslig 1oglanannesi 19 haftalık olduk bugün. Oğluşum olacak. Henüz hiçbir hareket hissedemiyorum detaylıya gireceğim haftaya ondan sonra yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlayacağım. Nisan sonu gibi gözüküyor doğumum bi aksilik olmazsa. ☺️
ddrys aslig ben 18 haftalıkken erkek olduğunı ögrendım hazırlıklara basladım ilk oğlumda 3 aylıkken devlet hastanesınde ögrendım dahada degişiklik olmadı kız degişiyorda erkek dedilermi degişmiyor bence
Bykessra 1oglanannesi 19+4 oldk bugün daha iki tane zıbından başka bişey almadım 😂 nerden başlayacağımı bilemiyorum hemde biraz daha ilerlesin haftamız diye bekliyorum. Cinsiyet kız 👧 hareketleri de üç dört gündür hissediyorum
1oglanannesi aselinannesi38_ hadı inşaAllah ya ılkınde beklemıyodum sezery az ma alınacagımı mecburı oldu buna kendımı hazırlıyorum ıyı olur ya 😐
aprilbaby 1oglanannesi aynen biraz sıkıntılar oldu stresten almak istemedim ilk kızımda yaşamamıştım ondan biraz daha bekleyeyim dedim
Eren1 1oglanannesi ben daha cinsiyeti öprenemedim cnm nısanın ortadı sonu inşAllah bugün doktora gidicem dün bir soktora gittin bebeğin plesentası aşağıda yönlendirdi perıontolojıyı doktorum görsün bakalım var mı birşey diye ?