maco61 1oglanannesi 18 haftalık olacağım inşallah. Cinsiyeti bilmiyorum 😂 Biberon tarak flan aldım çıtçıtlı 2. Olunca birinciden kalan var zaten öyle güzel geçiyor baş ağrım çok duş aldım rahatladım ne biliyim böyle işte
1oglanannesi maco61 evet yaa ikinci olunca cok kiyafet ne alsam dusunmuyo insan 😂 oh oh mis bizim sulari kesdiler ya bende dus almak istiyodum ☹️
cglctl 1oglanannesi bizde yarın 21 haftalık oluyoruz ilk muayenede doktor takvime göre doğum 14 Nisan demişti bakalım eşya olarak ateş ölçer emzik falan aldık henüz kıyafet alışverişi yapmadık
1oglanannesi sadecoffe evet bende daha bisey almadim evde giymeye kiyafeti ne kadar var anlatamam hiç birinide biriletine vermedim poşet poşet çounuda bir kere filan giydi oglum disariya pzel gunlerde giyinilecek seyler alicam buyudukce alirim bataniye alucam çok kalin almak istemiyorum bide erkek bebekler sicak oglumda bilmiyodum o kadar sarmisdimki sicaktan atesi çıkmiştı 😅
1oglanannesi lotusflowers evet bana doktorumda söyledi ultrasonda bakan kizda 😍 ama zaten tahmini biliyodum ne güzel salikla dogsun guzel guzel hepsini kulansin
happybusey sevacano bende bugün 20 haftalık oldum ama henüz hicbisey almadık cinsiyet konusunda tam emin olmak istedim detaylı ultrasondan sonra baslicaz inşallah 🌸🤗
happybusey lotusflowers kuzum bana da vermedi doğum tarihi falan tahmini oluyor bu tarihler zaten genelde bebisler ne zaman gelmek isterlerse o zaman geliyolar 😂🤗
cglctl 1oglanannesi bir çok şey geldi dışardan 2 beşik ana kucağı hem manuel hem elektrikli çevre yönünden şanslıyız evin en küçüğü olunca ablam abim saolsun yağdırdılar bebek kısmetiyle gelir diye boşuna demiyorlarmış
aprilbaby 1oglanannesi 21+2 çok şükür hissediyorum ben burdayım diyor artık😍 daha hiçbir şey almadım kızımdan kalanlar da var biraz daha geçsin başlayacağım inşallah
1oglanannesi aprilbaby ne guzel benimkisi biraz tembel galiba cok az kipirdiyo 😂 evet ya ikinci olunca çok kiyafet derdine dusmuyo insan 😂
1oglanannesi aprilbaby evet bende ya insan bosuna masraf yapmakta istemiyo bi tarafdan almakta istiyo yinede yeni seyler alicam
elifayaz112_ 1oglanannesi biz de bugün 21+5 olduk benim 4. Gebeliğim iki kızım var bir oğlum öldü ölen oğlumun ter temiz hiç giyilmemiş elbiseleri duruyor o yüzden sadece hoşuma gittiği için iki takım fenerbahçeli hastane çıkışı aldım bı de küçük mavi battaniye aldım iki takım alt üst aldım çorap aldım emzik biberon aldım annem ve babam başka yazılı zıbın aldım 😊bı de bebek çantam pembeydi o yüzden yeni çıkan çantalardan aldım şimdilik almıyıcam diyorum ama değişik bebek kıyafetleri görünce dayanamıyorum siz de benim gibi misiniz
1oglanannesi elifayaz112_ evet ayni yani onlayn bakiyorum daha cok sebetim dolu bide cok sey almiycam diyorum 😂
ayseveysel 1oglanannesi 19+1 im bi kaçgündür özellikle geceleri hissediyorum hareket bir iki kere tekme hissettim çok net 🥰 henüz kıyafet falan almadım ama anne yanı beşik,arabasını,bi kaç paket bez ıslak mendil süt sağma pompası burun aspiratörü falan aldım🤗
1oglanannesi ayseveysel en guzel duygukar ya gebeliyi ozleyib yine gebe kaldim ama zor yanlarini unutmustum 😂bide gögüs pedi al süd çok geliyo ilk zamanlar asiri getekli uyuyunca filan bida bakiyon her yer sut kiyafetlerde lekesi kaliyo
semaylina Benimde nasipse 03 nisan gözüküyor Dogum . 23 haftalikiz. Masallah kipir kipir benim oglan. Isimde buldum . Gittim hemen isimli Tarak yaptirdim 😀 bide ates ölcer aldim. Bence abartmadim simdilik 😌
3bebekliannee 1oglanannesi Tahmini doğum tarihi 17 Nisan dendi şuan 20+5 deyiz 🥰💕 ve hareketlerini çok net hissediyorum 🌸 3.gebeliğim daha henüz bişey almadım
1oglanannesi 3bebekliannee ya ne guzel cinsiyetleri ne cocuklarinin ? 🫠 çok bisey almazsin ya kiyafetlerini sakladiysan
1oglanannesi maco61 evet buda oglan kismet kiz olsaydi daha iyi olurdu onuda tadardim oglan oldu yinede mutluyum Allah boyle uygun gördü 🥰
bersiii 1oglanannesi benim mart sonu sanırım da benim hesaplarıma göre doktor kaçıncı haftada size söyledi
aselinannesi38_ 1oglanannesi 18+3 olduk canım daha hareket falan hissetmiyorum hicbirsey de almadım biraz daha dursun dedim sezeryan olucam
1oglanannesi aselinannesi38_ bende sezeryan olucam biraz korku biraz mutluluk karisik duygular icindeyim ilkinde panik atagim tutmusdu 🥲