Ben normalde özel hastanede gebeliğimin başından beri takipliyim ama artık randevu haklarım azaldı. Doğuma da çok az kaldı nst ye bağlanmak için kullanmak istiyorum. Dedim devlet hastanesine gideyim demirim de biraz düşük çıkmıştı hem demir serumu taktırırım diye düşündüm. Etlik Şehir Hastanesi Zeynep Yoldaş isimli doktora muayene oldum. Saçma sapan laflarla beni eleştirdi karşısında bir salk varmış gibi muamele yaptı. Ben de bir hekimim mantıklı sorular sordum hiçbirine cevap veremedi hepsine sinirlendi. Neden fetal DNA yaptırıyorsun ne kadara yaptırdın gibi saçma sapan sorular sordu?? İkili test neden yaptırmadın diyor. Param var yaptırdım ne alaka anlamadım. Ayrıntılı ultrasonu da inanılmaz iyi bir yerde yaptırdık bizde her şey temiz geldi hiçbir sorun yaşanmıyor. Bunları anlattım tüm testlerimiz temiz geldi diye. Her yerden çocuğa bir sağlık sorunu sallamaya çalıştı en son bence suyu fazla bu çocuğun dedi. Hayır imkansız dedim. Zaten şeker yükleme yaptırmamışsın dedi. Benim şeker takibim düzenli yapılıyor süreç boyu sorun çıkmadığı için yükleme yapılmadı boş yere dedim. İyi fazla suyu çocuğun diyor. Hayır değil dedim her şeyi normal. Sağlıklı kızıma sağlıksız bu çocuk dedi. 2-3 haftada bir sürekli doktor kontrolüne gidiyorum bu süreçte birden fazla doktor gördü ayrıca bunu belirteyim. Daha sonra çocuk 210 gram dedi. Ben orada kafayı yedim dedim NASIL????? Aaa yanlış olmuş 810 grammış dedi gerçekten hiçbir şeyden anlamayan cahil bir anne olsam orada üzüntüden belki çocuğu kaybedicem üst üste kendi egosunu tatmin etmek için midir nedir anlamadım berbat bir tavırla sorduğum her soruda beni tersleyerek ve çocuğum sağlıklı dememe rağmen hayır değil sen hep gel diyerek ne elde etmeye çalıştı??? Lütfen arkadaşlar hep okuyordum bu berbat tecrübelerinizi inanmayın. Devlette gerçekten neden bu kadar rezil davranılıyor anlamıyorum ama HER TESTİ YAPILMIŞ hiçbir sorun çıkmamış çocuğa down sendromlu mu acaba niye suyu fazla falan dedi gerçekten doğrusunu bilmesem şuan deliler gibi ağlıyor olurdum. Asla ama asla gitmeyin asla iğrenç bir tavrı var söylediği her şey de yanlış ve eleştirel. İyi bir şey söylememek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sen zaten hiçbir yere gitmemişsin vs diyor. Dedim ki hayır başından beri 2-3 hafta arayla özelde takipliyim sadece haklarım azaldı 1-2 seferliğine gelmeyi düşündüm devlete dedim. ASLA GİTMEM ARTIK. Tamam sen zaten burada doğuracaksın plan yapalım bu çocuk hasta diyor. Dedim ki BEN BURADA ASLA DOĞURMAYACAĞIM ANLAŞMAM VAR DİYORUM SİZE ???? Bir daha asla gelmem dedim zaten kan istedi vermiyorum dedim çıktım. Yeni kan vermiştim bu arada bunu söyledim. Banane bana mı verdin diyor.
Perinatoloğa yönlendirdi bir kağıt yazdı yanındaki kız. Sandalye biraz uzaktaydı yavaşça kalkıyordum iyice ağırlaştım çünkü ve saatlerdir yürüyordum başka randevularımız vardı eşimle kız da kağıdı bana uzatıyordu. ALSANA yapıyor sertçe. Gerçekten ben sabırlı biri olduğum için çok şanslılar masayı darmadağın edip başlarına yıkmayı istedim. Saygısız iğrenç insanlar. Lütfen böyle tecrübelerin sizi üzmesine ASLA İZİN VERMEYİN ASLA. Hep okuyup üzülüyordum neler yaşamışlar diye şimdi benim başıma gelince korkunç sinirlendim ÇÜNKÜ BEN DE ÇOCUĞUM DA SAĞLIKLIYIZ ŞUANDA SADECE DEMİRİM DÜŞÜK BU KADAR bin tane hastalık salladı tutana kadar o da tutmadı sinirlendi zaten 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬