derinasl Kızlaar yumurtlama 24 kasımdı sadece o günü değerlendirebildik, bugün kahverengi lekelenmem geldi çok az miktarda bu yerleşme kanaması olabilirmi? İlişkiden 7 gün sonra yeşleşme kanaması gelirmi bilgisi olan varmı?
ebrudefnee derinasl bildiğim kadarıyla ilişkiden 6-12 gün son yerleşme kanaması oluyor yerleşme kanamasıysa bi kaç gün sonra erken gebelik testi yapın veya kan verin çıkar ama internette de 10-14 gün sonra şeklinde yazıyor yerleşme kanaması enfeksiyon vs varsa o zamanda kanama olabiliyor ama enfeksiyon kanaması kahverengi mi oluyor bi bilgim yok
Deletedmom_297 derinasl yerşelme kanaması herkeste olmaz kü bendede olmadı her kanamada yerleşme kanaması değildir .
derinasl ebrudefnee teşekkür ederim artık bekleyeceğim. İlk kez böyle birşey oluyor normalde böyle lekelenmem olmaz yaşımda 38 bikerede olmaz diye düşünmüştüm ama bakalım hayırlısı.
derinasl sevgi24062023 benimki belkide farklı bişey bilemiyorum ama ilk kez olunca acaba yerleşme kanamasımıdır dedim
derinasl rabiabass rabiabass kan testi yaptırdım adetime 8 gün kala 5.96 doktor adetini bekleyelim dedi
rabiabass derinasl 8hün kala değer çokta düşük değil gibi geldi hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben korkuma test yapamadım hala
rabiabass derinasl evet dündü bugün gecmşs oldu 5gün önce kahverengi akıntı oldu bitti bende anlamadım test negatif cıktı biri silik çıktı
derinasl rabiabass tarihiniz geçtiyse kan verebilirsiniz aslında bir an önce öğrenmiş olursunuz🥰 hangi testle yaptınız?