1kediannesi1 nergiss123 erkek dediğinde 12 haftalıktım 13 sayılır hatta bacak arası gösterdi doktor pipi bu dedi 16 haftalıkken başka doktor baktı net değil bişey diyemem ama kıza benziyor dedi sonra detaylıda netleşti kız dediler
nergiss123 1kediannesi1 Ay çok garip yaaa. Bana da dediki bir çıkıntı gördüm ama kesin bişey diyemem. Ben de en başından beri kız hissediyorum o yüzden şaşırdım doğrusu. 2 3 hafta sonra kendi doktoruma gideceğim bakalım ne derse
zehrazeynep gamze6p bizimde öyle denildi 13. haftada yüzde 80 kız ama bacak arasını gördük boştu size kız dediklerinde bacak arasını gördünüz mü
nurdan255 nergiss123 13 haftalıktım %90 erkek denildi geçen hafta kontrolüm vardı 17+5 dedi %90 kız bugün merak ettim tekrar ama başka doktora gittim bacaklarını kapatmış çok göremiyorum ama bacak arasıı boş gibi kız sankidedi 18+3 olduk galiba kız artık bende şaşırdım 😀😀
nergiss123 1kediannesi1 Büyük müydü ufak mı? Benimkinde sanki minnacık bişeydi gibi geldi ama haftası da küçük ya ondan da olabilir. Benim ilk gebeliğimde doktorum şey demişti kız kesin oluyorda erkek dediğimiz ve kiza dönen oluyor diye.
1kediannesi1 nergiss123 bacak arasında işte minik bişeydi ama net gördük o yüzden erkek diye sevdik hep sonra kıza dönünce bizde şaşırdık, bacak arası açıktı net görmüştük çünkü bende hep kız hissediyordum Rabbim gönlünüze göre versin 🥰
rvydaaa nergiss123 bana 17. Haftada kesinlikle kız dediler 20. Haftada erkek dediler neye İnanacağımı şaşırdım 25+0 oldum hâlâ net bilmiyorum :)
gyuiioo edaabykl canim resmi var mı bacak arasının sende banada erkek dedi ama bende şüpheye düştüm bizim bacak aramız gibimi
edaabykl gyuiioo ultrasonda her acısını gördüğü icin demis olabilir erkek ama burda bi an cekti resmi verdi bağımsız gözüküyor bacak arasından benmkide bacagin kenarindan cikiyo ama erkek dedii erkektir diye düşünüyorum
edaabykl gyuiioo seninki bacak arasından ayri duruyor benimkide bacak arasindan değilde bacagin kenarindan çikmis duruyor ortasi bos duruyor ama kenardan çıkmış bulup yuklicem var benmde yakindan cekmis böyle
edaabykl gyuiioo benimkide bole dikkatli bakarsan bacak kenarindan cikmis bacak arasi bos duruyo ama pipi dedi yani doktor
beautymom Bugün bizim de randevu vardı 14+5 haftalık ama 15+2 diye girdi bugün doktorum gelişimi ilerlemiş heralde ve bacak arasına baktı erkeğe benzetti çıkıntı var dedi kordon da olabilir dedi tekrar baktı ve evet erkek dedi değişir mi kızlar
edaabykl beautymom değişebilir cok okudum degisen kordon sanan yada baska bisse blmiyorum ama degisen cok en iyisi detaylida belli oluyor
nergiss123 edaabykl Uzun süreli baktı mı hemen bakıp mı dedi? Biraz kenarda durması garip geldi bana da
nergiss123 Marshmellom Kaçıncı haftada kız dediler peki? Ya acaba çizgiye bakmıyolar mı hani kızda 2 çizgi oluyomus ya?