aboutbehis nergiss123 Ay sakin birsey almayin iyice belli olana kadar 🤣 Arkadasima da kiz dediler cinsiyet partileri yapti sonlara dogru erkek oldugunu ogrendi buyuk sok🥴😮💨
aboutbehis semiii Merhaba ben yurtdisinda yasiyorum, devlet hastanesi ve burada 18. Haftadan sonra anatomi ultrasonu oluyor o donemlerdeydi ogrendiginde sonlara dogru da erkek cikti😄😄
katlav Washingtonxyz ben ağustos ayının sonunda yaptırdım öyle bir yasaktan haberim yok. Doktorum bana söyledi 😊
semiii aboutbehis Biz de türkiye’deyiz 17 haftamda Doktor %100 kız dedi Şimdi gideceğim cicili bicili bir şeyler alacağım sonra da erkek çıkacak detaylı da çok üzülüyorum 😅
orhismommmmmm nergiss123 kız ben de 12 artı dörtteyim bana da erkek dedi bu sene erkek senesi değişmez bacım
aboutbehis semiii hahahaha cikmaz cikmaz insallah😆😆🤍🤍🌸 1-2 tane cicili bicili elbiseden biseycik olmaz🥹🌸
Marshmellom nergiss123 ikili de ki perinotolog göstermişti 14. Hadtada. 17 de gittik kız dedi bilmiyorum inan
LadyX beautymom hahaahah hiç belli olmaz 🤭 detaylıda netleşiyor bence. Hatta ben profa gitmiştim adam demişti ki seninki %99 kız ama %1lik yanılma payı her zaman vardır diye tıpta dnalarda bile %100 olmuyor ya meselaa