Minigimgeliyor Kızlar 38+1 i sabahı muayenem vardı hoplaya zıplaha gittim çatı muayenesi olacaktım oldum da. O kısmın ayrıntılarına girmiycem korkutmak istemem kimseyi zaten herkeste aynı olacak diye bişey yok. Doktor 3-4 cm açılmam olduğunu doğumun her an gerçekleşeceğini kendimi takip etmem gerektiğini söyledi eve geçtik ama benim ağrılar başlamıştı. Şiddetlendi git gide ve akşam 10 gibi hastaneye giriş yaptık. Sancılar gittikçe şiddetleniyordu. Sabaha doğum olur dediler. Ancak sabah olduğunda açıklığım ancak yarım cm İlerlemişti ve bebeğin başının da tam ilerlemediğini söylüyolardı. Plates yürüyüş sıcak duş ne varsa yaptım ama açılma bi türlü ilerlemedi epidural istedim 5 cm olmadan yapamayacaklarını söylediler. Ben tabi çıldırıyorum ağrıdan sezaryana alın beni diye bağırıyorum çünkü hiçbir gelişme kaydetmeden sadece sancı çekiyordum. Sonra açıklık 5 cm oldu öğlene doğru. Epidural yapıldı o kısım iyiydi anca etkisi geçince ağrılar tavan yptı ve hala açıklık 5buçuk cmdi. Ben yine çıldırdım tabi kurtarın artık diye. Doktor ve hemşireler hep beni oyaladı eşim de öyle. İkinci kez epidurale ikna ettim ama hiç etki etmedi ve ağrılar daha da şiddetlendi ne yesem kustum bitap düştüm enerjim tükendi doktora yalvardım. Bi süre sonra geldi muayene ediyim olmadıysa sezaryana alıcam söz dedi ve kendisi de çok şaşırdı açıklık 10 cm olmuştu. Ama baş hala tam aşağıda değildi. Onu bekliycez dedi. İstersen doğumhaneye alayım vakit daha çabuk geçer dedi. Beni doğumhaneye aldılar ebeler ıkındırmaya çalıştı ama ben yapamadım o sırada ebe muayene etti senin bişy yapmana gerek kalmadı o indirmiş başını aşağıya dedi. Derken doltorum geldi ve sonrası çok çabuk gelişti birkaç ıkınmayla bebeğimi doğurdum pespembe dünya güzeli kızıma kavuştum. Evde 9 hastanede 17 saat geçen sancıların sonunda. Allahım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın🙏🙏🙏🙏
Nurpamuk Minigimgeliyor allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun çok zor geçmiş doğumun Allah bundan sonrasına kolaylık versin inşallah
Deletedmom56 Minigimgeliyor ayyy inşallah bizde kolayca doğururuz 38+6 olduk bizim gelen giden yok halen oğluşumuz nazlı 😏😍
Aycanay Gözün aydın Allah Analı babalı sağlıcakla büyütsün insallaj😊belirti yokmuydu hiç doğum öncesi peki