ozgesel1seyler Merhaba ahali 38+5’iz. Bebegim bir tur kordona dolanmis ama iyiymis sagligiyla ilgili bir sorun teskil etmiyormus. Boyuda 53cm olmus. Su an karnimin sol yaninda iki ayagi gogsumun altinda poposu karnimin son yaninda omurgasi vajinamin uzerinde de kafasi varmis. Her gun deli gibi yuruyorum ama dogum kanalina inmemis. Sizce hala sansim varmi inmesi icin? Neler yapabilirim? Tecrubeli anneler yardimci olursaniz cok sevinirim...
Hbsanneoluyo ozgesel1seyler inşallah iner cnm bende 40+5 daha inmedi kanala😭 Doktor 3 gün daha müsaade etti hayırlısı
ozgesel1seyler Hbsanneoluyo bende cok gerginim sali tekrar gidecegiz hamileligin basindan beri tek hayalim normal dogumdu su an onumu goremiyorum acikcasi cok korkuyorum
Hbsanneoluyo ozgesel1seyler valla bende korkuyorum doktor sezeryan dediğinden berri tir tir titriyorum psikolojim bozuldu resmen herşeye ağlıyorum ben 41e kadar boşuna mı bekledim normal doğum için
ozgesel1seyler Hbsanneoluyo sizde de kordon dolanmasi filan varmi yoksa tamamen keyfinden mi girmiyor minik findik?
Hbsanneoluyo ozgesel1seyler doktorun baktığına göre dolanma fln yok Bi sıkıntı yok Keyfi yani çok hareketli