merakvetas ilk gebeliğim, video falan görünce baya can yakıcı geliyor yaaa🥲🥲🥲 çok mu acıyor annelerrrr??
Lexias merakvetas ay çok tatlı bir şey 🥲 ilk hissettiğimde sürekli ağlıyordum.. şimdi de her vurdugunda mutlu oluyorum.. tabi tekmeler güçlendikçe için bir tuhaf olmuyor değil 😍
ErsBegAs merakvetas bir gıcıklanma oluyor 🤣 bazen dirseğiyle bastırıyor eziyor sanki.. ayy özledim 🥹 ama o zamanlar +30 hafta civarı tabii
merakvetas penbe_karisi amiiin canım benim insallahhhh🥲🥲❤️❤️ görünce içim bi tuhaf oluyordu duymak iyi geldi 🤣
merakvetas ErsBegAs oyyy masallahhhh🥺🥺❤️❤️ tebrik ederimmmm sağlıkla kucağınıza almışsınız darısı bizlere olsun insallahhh🥰🥰🥰
kubraturkkoc merakvetas bende yaklaşık bir aydır net hissediyorum ilk zamanlar garip bi his karıncalanma gibi başlıyor sonra pıt pıt atıyor sağdan soldan ilk zamanlar biraz tedirgindim ama zamanla alıştım çok seviniyorum hissettikçe, içimizde bi can olduğunu bilmek hissetmek mükemmel bir duygu korkmayın harika 🤩
merakvetas kubraturkkoc Oy masallahhh🥺🥺♥️♥️♥️ sağlıkla kucağımıza alalım insallahhhh güzel günlerini görelim aminnnnn🥲🥲🙏🏻🙏🏻
kayrosmom Bence hiçbir tarif tam anlamıyla anlatamaz hissi. Çok çok farklı. Hiçbir şeye benzemiyor o an irkiliyorsun ama acı değil, bittiğinde de özlüyor insan. Hamileliği bence hamile olmayan anlamaz çok çok bambaşka bir his. Annelik bu yüzden kutsalmış 🥹💕
babymom2026 merakvetas Hayır emin ol harika bir his ❤️ Hatta dün hareket hissetmedim diye evham oldum sadece bir kaç saat hissetmedim diye üstelik düşün ama sonrasında ufak bir hareketinde oh dedim ☺️