senaminikce 6 haftalık hamileyim lekelenmem olmadı bu normal mi kötü bişey mi çok korkuyorum yardımcı olur musunuz gelirse ne yapmam gerekiyor?
ecemk94 senaminikce gebelikte lekelenme asla önerilmez böyle bir şey beklemeyin olmadığı için şükredin. Lekelenmeniz olursa da tabii ki doktora gidin
Havin49_ senaminikce lekelenme olmaması istenilen şey çoğu kadın lekelenmesi olduğu için çok korkuyor düşük yaptım vs diye hamilelikte hiçbir kanama lekelenme istenmez kimisi görür kimsi görmez iki gebeliğim oldu çok şükür ne kanama ne lekelenme görmedim
twobabymomm senaminikce lekelenme dediğiniz sanırım yerlesme kanaması ilk bebegimde olmuştu 2 gün ama ikinci de olmadı her hamilelikte olacak diye birşey yok canınızi sıkmayın 🌸
senaminikce ghostty beklemiyorum ama gelmedi bu kötü bişey olduğunu mu kanıtlar herkeste geliyor mu gelmiyor mu
ghostty senaminikce bende lekelenme olmadı mesela herkeste olmuyor. 6. haftadasınız zaten artık olmaz bence🤗
senaminikce Es07 beklenti içinde değilim sadece gelmedi gelmesi gerekiyor mu sıkıntı olurmu diye sordum
senaminikce ecemk94 çok teşekkür ederim şuana kadar gelmedi inşallah gelmez gelirse hemen doktora giderim sağolun
senaminikce Es07 yaa gerçekten mi inşallah olmadı olmazda kaç haftalıktan sonra olmuyor Bilgin varmı?
Damla_111 Kanama gelmemesi iyi bir şey siz sanırım yerleşme kanaması olur diye düşündünüz olmaması çok iyi inşallah da olmaz
senaminikce Damla_111 evet yerleşme kanaması bazı kişilerde oluyor bazılarında olmuyor bende olmadı inşallah da olmaz teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🫠
senaminikce twobabymomm çok teşekkürler şükürler olsun bende de olmadı inşallah da olmaz kaç haftalıktan sonra hiç olmuyor bilginiz varmı?
Serife_ee senaminikce postunuzu yeni gördüm. 3 yaşında kızım var lekelenme olmamıştı. Şimdi 6 haftalık hamileyim yine lekelenme olmadı normaldir kimisinde gelir kimisinde gelmez
senaminikce Serife_ee yaa çok teşekkürler evet kişinin bünyesine göre değişiyor demekki bende olmadı inşallah olmaz da hayırlısı bakalım
Es07 senaminikce hiç olmamalı Kanama tehlikeli olabiliyor bazen düşükler vs Bazen yerleşme kanaması(herkeste olmuyor)
twobabymomm senaminikce 4 haftalıkken falan olması lazımdi eğer o haftalarda olmadıysa olmaz bidaha 🥰