ekncgdss 17+4 ara ara yoklayan baş ağrısı, bel ağrısı, tuhaf tuhaf rüyalar, üstüne üstlük bir de grip oldum hayalet gibiyim birkaç gündür😩
Cicilininkini mislinaa2 27.haftamdanyım ve hamileliğin basından beri vajinamda agrı sertlesme kasılma yasıyorum bu haftada da daha cok arttı ve mide yanması mideme sanki böyle bişey batıyor da nefes alamıyorum günlerdir o his berbat
akkoyun21 mislinaa2 17. haftada yım çok şükür zorlandığım birşey yok kasıklarda ağrı ile devam ediyorum
ilknuryvz 6+6 dayım halsizlik,uyku hali, çayır çayır mide yanması,şişkinlik ve aşırı gaz problemi var. 🥺
kahveasigiii Aydan95 Ay biraz anlatır mısınız o acı tat tam olarak ne zaman başladı ve nasıl bir acılık mesela? Benim bat 5 Aralık ve 4 gündür ağzımda aşırı tuhaflık var. O acı tat yüzünden tatlı çikolata vs tadını alamıyorum bile. Gebelikten midir çok merak ediyorum, bu sabah test yapmıştım fakat negatifti, erken mi yaptım ki
Aydan95 kahveasigiii erken yapmissin canim evet, surekli agizda acimsi metalimsi igrenc bir tat var soyle dusun baklava yiyorsun ve ya cilek, bogazindan gecer gecmez daha mideye yetismemis yine agizda o tat. Ama 6 haftadan sonra oluyor yani bende ogle oldu. Insallah sizde gebesinizdir
ikincibahar_08 mislinaa2 24+5 idrar yolu enfeksiyonu hamileliğimin başından beri çekiyorum 2 kere hastanede yattım bana hamileliği unutturdu onun haricinde bi sıkıntım yok
elifayaz112_ mislinaa2 21+5 ayağa kalktığım zaman karnımın alt tarafında sanki yırtılıcakmış gibi bir hissiyat oluşuyor bir zaman öyle kalıyor bı de sağ boşluğum ve karnım çok kötü sancılanıyor ben böbrekten şüpheleniyorum çünkü diğer hamileliğimde de böbrek genişlemesi olmuştu bugün hastaneye gidicem dua edin kızlar inşallah böbrekden dolayı değildir
Busraaaakkk mislinaa2 24+4 olduk nefesim yetmiyor gibi geliyor, içime sığamıyormuşum hissi var. Sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum şu ana kadar 5 kilo aldım ödemli falan da değilim aslında. Şimdiden böyleyse ileri haftalarda ne olur bilmiyorum. Sırt üstü uzandığımda biri beni boğuyormus gibi oluyor ya da. 🥹 Yeni yeni zorluklar geliyor sanırım
mislinaa2 Busraaaakkk merak etme Allah yardımcı olur sen güçlü kalmaya enerjini düşürmemeye bak yoksa halledemeyiz 😞
Birsen15 mislinaa2 çok teşekkür ederim güzel dileklerin için az kaldı şükür sabredeceğiz . Hepimiz bebişleri sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍🌸
sanli26 33+5 olduk ama 31 haftadan beri sağ diz ve ayak ağrısı çekiyorum imdaaat diye bağırasım geliyor bazen 😅