meliikke mislinaa2 18+2deyim bel ağrısı, sık idrar ve şu yuvarlak bağ cekilmeleri beni baya zorluyor 🫠
MadameTussauds mislinaa2 36 haftaligim mide yanmasi ara ara bulanti ve her türlü hareket etme yatakta dönme feci zorluyor agirlastim iyice
hd_d mislinaa2 10+3 üm cok şükür şuanlık herhangi bir sorunum yok ilerleyen zmnlarda ne olur bilemiyorum😅
mavi123_ mislinaa2 yok sormadım ama araştırdım mide reflüsü diyorlar bu sefer gittiğimde söylemem lazım çünkü çok rahatsız etmeye başladı
Elzem123 mislinaa2 32+5 olduk sırt ağrılarım oluyor ayaklarım şişiyor bazen ağrı yapıyor ama en çok zorlayan şey 2 çocuğumun daha olması gün içinde 2 defa okula git gel yapmak bazen nefesim kesiliyor bazen de yürümek çok iyi geliyor.
fatos1905 penbe_karisi ay iç bacak ağrısı bende de çok oluyor ilk haftalardan beri artıyor azalıyor. Şu an biraz ayakta kalınca kasık ağrısı yaşıyorum uzanınca geçiyor.
esrashnn01 mislinaa2 17+5 haftalığız canım en başından beri inanılmaz halsizlik var modum sürekli düşük ikinci tremester daha iyi olurum diye bekledim ama tık yok inşallah düzelir
mislinaa2 esrashnn01 İnşallah düzelir aşkım bende şimdi yemek yiyemiyorum doya doya yemek yemek istiyorum ama imkansız 😞