aysenur99__ ben 2021 de 1 gün yatmıştım o hastanede kimine göre iyidir ama bence hiç ilgi alaka yok hatta dalga geçtiler bnmle ilk hamileliğimdi suyum geldi dıe gittim kendi aralarında dalgaya vurarak bunun suyu gelmiş sanki yalan solermişim gibi sonra iç çamaşırıma koymak için bşy verirler yarım saat bekle getir dediler götürdüm aaa gercekten suyu geliomuş dediler o an bşy diyemedim korkumdan bebeğime bşy olacak korkusundan ama şikayet etmediğime pişmanim insanla dalga geciolar resmen şuan değiştiyse bilemiyorum ben acilden giriş yaptım kadın doğum doktoruna fln gitmedim gittiğim saat akşam olduğu için yani oraya bıda asla gitmedim tercihde etmem şahsen şuan ikinciye hamileyim aralıkta dopum yakın beyhekimi düşünüyorum yada şehir hastanesini orda doğum yapmışytım ilk oğlumı çok güzel ilgililerdi küvezde kaldık8 gün çok iyiydi yani şehir hastanesini tercih ederim dopum için 😊😊ha bide bir gün yatırıp çıkardılar beni 15 Temmuz’dan oysa suyum azalmış resmen şehit hastanesinde ki doktorlar kızmışto neden cıkardılar snn suyum çok az dıe acil sezeryanla alındım 34 haftalıkken