Semraa93 Bebeğim emmek istemiyor. 5 10 dk emiyor bırakıyor kalan sütü sağıp veriyorum, o şekilde içiyor. Bebek emmezse süt azalır diyorlar, bu durumda ne yapabilirim, çaresiz kaldım
anneeyiimmmm Semraa93 sağım yapmanız da sütü arttırır, elinizden geldiği kadar emzirmeye çalışın meme reddi de yaşamayın
linsmea Semraa93 sık sık emzirmeyi teklif etmeniz gerekiyor daha çok küçük saat başı emmeyi teklif edin. Birde cıplak teninize koyum ten teması yapın bol bol emme süresi az olması çok normal aktif ne ne kadar emiyor boyun kısmında dalgalanma oluyorsa emiyordur o 5-10 dk dalgalanmalı geçiyorsa zaten yeter
ErsBegAs Semraa93 regl döneminde bırakıyorlar genelde.. eğer henüz regl döneminde değilseniz beraber duşa girin ten tene temasla alıyor.. ben duşta emziriyorum ten tene temasla
Semraa93 linsmea 5 10 dk aktif emiyor ama sonrasında süt sağdığımda miktar sanki hiç emmemiş gibi ki doymadığı için ağlıyor. Emme süresi yetmiyor gibi geliyor. Söylediklerinizi bi deneyeyim teşekkür ederim 🌸
linsmea Semraa93 ağlamasının sebebi çok emmesi de olabilir. Gazını mutlaka çıkarın ve yarım saat sonra verin sağdığınız sütü birde öyle deneyin isterseniz sağdığınız sütü verip sonra emzirebilirsiniz yada eds yapabilirsiniz