Gulayse0233 Busraburakkk mide yanması bende de 29.30. Haftalarda çok oluyordu. Kusacak gibi oluyordum . Doktora söyledim bi surup verdi. Gece yatmadan önce midem rahatsız ise 1 yudum aliyordum naneli gibi zaten. Anında kesiyordu cnm . Bi de başın yüksekte yatmalisin
Gyed Busraburakkk ya bende çok terliyorum ne tarafa dönsem o tarafım agriyo ne bilim ya bir şekilde geciriyoz günleri
Busraburakkk Gyed aynen zaten başım yüksekte uyurum rennie kullanıyorum şurup içemiyorum ya rennie de işimi görüyor uyumadan mutlaka ağzıma alıp emiyorm öylelikle uykuya dalarım. Rahat edebileceğin şekilde giyin uyu canım fazla sıkma kendini yastıklarla destekle
031965 Bizde 34 olduk erken doğum riski var diye diye, erken doğum olmayacak gibi hissediyorum ama her ağrı sancı bana çok normal geliyo çok şükür ama çok baş ağrım oluyor bu ara tamamında kısa süreli sonklamalar oluyo sizlerde de var mı bu durum?
Esraesra06 Gyed haftalar ilerledikçe zorlaşıyor herşey canım Sağlıcakla kucağımıza alsaydık bi inşallah 💕
Esrateke Gyed bizde 34+5 günlüğüz kızımla. Mide yanması sırt ağrısı uykusuzluk vs 🤦🏽♀️ Ve şu istemsizce ağlamak, şu mesajı yazarken bile ağlıyor olmam anlam veremedim. Eşim dalga geçmeye başladı artık 😭🤦🏽♀️
Merve20 Mervenin çanım RENNİE şurup al iç. Doktorum bana bunu önerdi nasıl teşekkür ettim doktoruma . Tüm yanmalarımı dindiriyor yandıkça içiyorum anında kesiyor
Ummuskaan Gyed 34. Haftamdamdayım 42 gün kaldı doğuma gece bir saat bile uyuyamıyorum ah ahh 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Inderebebek Esrateke Allah kolaylık versin. Sağ Salim kavuşuruz inşallah. Bende Ankara gazi üniversitesi. Doktor doğumla ilgili bişeyler söylüyor mu normal sezaryan falan
Merve20 Busraburakkk rennie şurup al canım hatta evde stok yap yanında taşı. Resmen mucize gibi ilaç aşırı mide yanmam var yandıkça bir iki yudum içiyorum anında kesiyor. Artık geceleri çok rahatım elhamdulillah
Esrateke Inderebebek amin inşallah. Yani bebek aşağıdaymış normal Doğum olur dedi Cuma günü kontrolüm var bakalım o zaman daha net belli olur inşallah
Inderebebek Merve20 Pazartesi aile hekimine gideceğim söyleyim bakalım verirse. Ben geceleri Boğaz’ımdan acı su gelmesiyle uyanıyorum resmen.
Ftskoc Merve20 panthec diye hap verdi dr gayet iyi sabah atıyorum gun boyu hic mide sıkıntısı yaşamıyorum geceleri rahatlıkla uyuyorum