prenses99 Doktor bugünde goremedi 20 haftalık olduk cok merak ediyoruz detaylida sölerler dedi daha 5 gün var bunu yaşayab varmi cok gec kaldik sanki
melissa_cicek prenses99 Ben 12. Haftada öğrendim şuan 18 haftalık cinsiyette değişiklik olmadı sizin minik sizi biraz meraklandırıyor galiba
gunesimekardes prenses99 bende de ayni sekilde oldu. Hatta icjm rahat etmedi beklemedum 14. Haftadan sonra 2 farkli doktor daha bakti goremedi. Az kalmis bir kac gun sabredin bence 😊
melissa_cicek prenses99 12 haftalikken özele gittim devlette özelde aynı cinsiyeti söylediler erkek dediler
prenses99 seher_3590 ya olemi tekim sandim bian detaylida solerlermi kesin 5 aylik belli olmasi lazimdi
seher_3590 prenses99 devlet hastanesine gidiyorum bende 2 kez bagdas kurmuş göremiyorum dedi sonrasında da salladı hep
seher_3590 prenses99 valla canım bilmiyorum alakası yok bence çünkü 1 kızım var onu 12.haftada çok net öğrenmiştim bu bebekte çok hareketli ama yinede öğrenemedik doktor üstüne düşmüyor
seher_3590 prenses99 sizinde 1 kızınız var ne güzel bende kizimda özele gidiyordum o yüzden erken öğrendik demek ki