Batbet88 Taila ben kendim iki isimliyim hep kızdım anne babama biri hatice dediğinde bakmıyorum bile o derece yabancıyım diğer ismime
Taila Batbet88 bende oğluma taha yusuf koydum keşke bir isim koysaymışım ama 🤷🏼♀️ Kısmet iki ismi ilede çağrıyorum şimdi kızıma tek isim koycam Allah nasip ederse👏🏻
Batbet88 Eymnm ben de bi gün kızım olursa koymak istediğim isim hem anlami çok güzel hem türkçe oğlumun ismi de batuhan uyumlu oluyor:)
Eymnm Batbet88 Evet canım bende çok beğeniyordum hem oğluma da uyumlu diye Eymen-Beren olsun hemde anlamı hoşumuza gitti,inşallah olurda koyarsin sende hayirlisiyla🤗
Zevalpezir defnekrmn cidden sinirlendim yani haklısınız söylememek lazım öyle. Hele de doğum filan yapacaksa ☺️
Hhaazrgn Bende elif nida istiyodum ama eşim seher istiyo ya elif seher olucak yada seher nida bizde bi ortak karar verebilsek cok problem yaşıyoruz malesef
Burcusaydam istkizannesi Afra Deniz olacak Allah’ın izniyle 💖 Bu arada nefes çok güzel bir isim yakınımda var hayat dolu bir kız çocuğu hiç kimseye bakma vazgeçme 😊
istkizannesi Burcusaydam yaa😍😍 Ne kadar güzel ooff offf bende bayılıyorum ama ben hariç herkes burun kıvırıyo😔