EliffCandan Arkadaşlar 33+5 günlük hamileyim rahim ağzı uzunluğum 1,2 açılmam var 1cm heran geldi gelecek doktorum 10 gün daha dayanabilirsen iyi dedi dua edin korkuyorum 😢
rabiagucer03 İçini ferah tut cnm en azından büyük tehlikeyi atlatmış meleğimiz inşALLAH zamanında olur 😍😍😍
EliffCandan rabiagucer03 Cok sagol Canim ama hala kuveze girebilir ondan korkuyorum zaten 27 haftadan beri Erken doğum riskim vardı çok ağrım oluyo zorluyor beni😢
Nurr34 Aayaklarını uzat yat dinlen sürekli sabret dua ile on günü de atlatırsın inşallah bende 40 günlük hamileyim işim çok stresli bebeğe zararı nedir?
EliffCandan Nurr34 stres etkiler bebeği tabii daha oluşum aşamasında dikkat et kendine kimse senden ve bebeğinden önemli değil unutma 😊
Cerenora Benim oğlum da 33 haftalık doğdu. Şimdi yanımda. 1 ay kaldı küvözde. Umarım biraz daha bekler bebeğiniz hiç küvöze girmez.🙏
Cerenora EliffCandan canım kilosu 30 haftaya uyumluydu o nedenle uzadı. 1280 gr doğdu 1100 e kadar düştü.
EliffCandan Cerenora anladım benim kg biraz fazla 2700 falan belki bi ihtimal daha az kalır yada kalmaz demi ciğer geliştirici iğne vuruldum bugün sen vurulmuşmuydun