eed21 glnzkrkmz sizinde işiniz zormuş valla . Ben biraz üşengecim yer yatağını yapıp toplamamak için de olsa yatakta yatarım hem kocamda gelmez gelse de her sabah toplamaya üşenir 😂😂
Jrnfudjrjr eed21 30. Haftaya kadar sırt üstü uyudum ama 30 dan sonra uyuyamadım artık direk ağrı vuruyordu karnıma ile sırtıma
eed21 Jrnfudjrjr ben 24 deyim şu an bana iyi geliyor sırtüstü 😂 İnşaAllah bana da nasip olur ya 30 ları geçmek. Gerçekten artık geçsin istiyorum her haftanın tabi bi zorluğu var
duygumfoca eed21 bizde 24 haftalık olduk sola yatmaya çalışıyorum hep ama sağ tarafada yatıyorum sırt üstü yatınca bebeğimde rahatsız oluyor benimde nefesim daralıyor tansiyon düşmesine neden olabiliyormuş kan akışı yavaşlayınca Sol tarafa yatınca bebeğe plasenta aracılığıyla kan akımı arttığı için sola yatmak faydalı
eed21 duygumfoca evet ya öyle deniyor. Ama solda çok zor gerçekten Rabb’im sağlıkla kavuşmayı nasşp etsin de geçsin
katlav eed21 25+4 teyim sağ ve sol tarafım artım uyuştu karıncalanmaya başlıyor en rahat sırt üstü yatınca oluyorum. Uykuya o şekilde dalıyorum. Gece uykumda sağa sola dönüyorumdur.
eed21 katlav aynısı işte sırtüstü çok rahatım ama galiba değişmemiz gerek bunu. Yapabildiğimiz kadar en azından
duygumfoca eed21 evet zor oluyor ama yapacak birşey yok ☺️ ben eşimi yastığım olarak kullanıyorm 🙈 Amin inşallah 🙏🏻
Fatmanur_0416 eed21 bende 24 oldum valla yüz üstü hariç her şekil uyuyorum sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar 😅yanlız değilmişim ya zaten videoda gördüm bi doktor diyo anne rahatsız olursa zaten pozisyon değişir bebeğe zararı yok diye ondan sonra rahatladım
eed21 Fatmanur_0416 evet böyle diyen doktorlar da var. Bence de sadece yatma şekliyle çok sorun olmaz hissederiz. Ama yine de korkuyor insan
Sevgidendi eed21 sırtüstü yattığımda hemen ağrı girer asla uyuyamıyprum, hatta bugun sirtüstü yatmayı ne kadar özlediğimi düşünmüştüm😀
Fatmanur_0416 eed21 bende korkuyordum ama sağ sol yapmaktan yoruldum canımı yakıyor arada süt üstü uzanınca ayaklarım rahatlıyor
bluemom24 eed21 sola doğru yatsam bile uyandığımda sırt üstü buluyorum kendimi sıkıntı olsa zaten hissedermişiz ya aorta baskı yaparsa yani
hilal858_ eed21 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ve kolay bir doğumun olur inşallah. 9 sene aradan sonra süpriz yaptı bize bebiş 😅 şuan kızım 10,oğlum 9 yaşına girecek,benim en büyük destekçilerim🥰
eed21 hilal858_ teşekkür ederim 🤩 yaa ne güzel yardımcılarmış sizde inşaAllah sağlıkla büyütün güzel günlerini görün evlatlarınızın ❤️❤️
Quen_14 eed21 ben 32+1 haftalık oldum 2 hafta önce bana sola doğru yatmaya özen göstermelisin dedi bende sağa alışmışım çok zor sırt üstü zaten yatmıyodum zararlı olduğunu bildiğimden ama illa sol olması zor bi durum oldu