aslhnkrts9 Deleted33000 kız bunların by uyku sorunu nolucak ya tam delirmelik olay 😒 benim kız da çıt sesine kalkıyo
Deleted33000 aslhnkrts9 aaaa ben bitek benimki öyle sanıyordum bu senenin bebeleri tabii doğuştan maaşlı olunca keyiflerine düşkün oluyorlar😅😅
aslhnkrts9 Deleted33000 benimki 2024 doğumlu ama kök söktürüyor 😀 bu saat oldu hala uyumadı son kozumu oynayıp duş aldırıcım 😃inan yalnız değilsin ya , uyumayan çocuk uyumuyo bunu anlatmak çok zor ben neler deniyorum da hepsi tırt 🥲😀
Deleted33000 aslhnkrts9 tam gece uykusuna geçti eşim geldi uyandı bir saattir ayağımda salliyom hala boncuk boncuk bakıyor 🙈🙈🙈senin bebe uyudu mu bari
Ehjfjsjs Deleted33000 bnmkkde uyumuyor ayağıma aliyrm artik bu sefer indirince uyanıyor anlamadım bende 6 haftaligz 😏
Ehjfjsjs Deleted33000 olabilir canım karnı cok gurulduyor her beslenmesnde gazını cikariyrm masajlar filan da yapıyrm damla da aldım ama anlamadım umarim gecer
Deleted33000 Ehjfjsjs bebeğin de kendi ayaklarını da sıcak tut o da gaz yapr yediklerine de dikkat et kuzum zaten 3 aydan sonra geçiyor yavaştan gazı
Ehjfjsjs Deleted33000 dikkat ediyrm aslında ama daha dikkatli olurum canım ilk oğlum kolikti onda cok çektik ağlama krizleri filan bu değil dedik buda işte uyutmuyor ama ağlaması yok şükür inşallah geçer canım az daha disimizi sık alım
Deleted33000 Ehjfjsjs şimdiki bebeler bı değişik anam benim oğlum da aynıydı meğerse süt alerjisi varmış ondan gazı geçmiyordu ben diyete başladım çocuk düzene girdi ağlaması yoksa huyu öyle olacaktır belki
Ehjfjsjs Deleted33000 onuda duydum süt alerjisi oluyormuş anneler gaz sanıp Allah yardımcımız olsun 😁
Eternal06 Deleted33000 üç ay bitti hala çok kısa uykuları yirminci dakikada hemen gözünü açıyor nasıl anlıyor yirmi dakika olduğunu hala anlamış değilim. Üstelik o kısa uykular da kucağımda oluyor. Evde ne iş yapabiliyorum ne güç
Deleted33000 Eternal06 gel sarılalım bacim benimki de aynı ev süpürme işi çoğu zaman taa akşamüstü diğer çocuklarım okuldan gelinceye kalıyor