hazalmamy 27+2 7 kilo almışım serkilajlı olduğum için evde hep yatıyorum o yüzden kiloyu pek takmıyorum bebeğim sağlıklı olsunda tatlı abur cubur yemiyorum arada nefsimi koreltmek için sadece bir tane yiyorum haftada o kadar hamur iside öyle
Zbyd3 winnie_the_pooh zaten son 3 ay karnımız büyücek sanırım oyle dıyorlar. Kilo şişkinlik ödem derken alırız gibime gelıyor 😅😅
winnie_the_pooh Bugün instagramda birini gördüm 29 haftalık hiç kilo almamış 😅 onun üzerine size de sormak istedim acaba biz mi çok yiyoruz da kilo alıyoruz daha bebişlerimizde küçük 🥲
Gulaydgncy winnie_the_pooh çok yemekle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Benim Öğün saatlerim artti . Zaten kilo almaya cok müsaitim bi de normal yediğim ogune oglen yemeği eklenince durumlar cok kotu su an😅 28 + 5 im 17 kilo aldim dengelemeye ve az da olsa vermeye çabalıyorum bakalım
Papatya05_ winnie_the_pooh 28 +1 7 kilo aldım dikkatli gidersem eğer çok almam ama dikkat edemiyorum bu ara 🤷🏻♀️
kizimm 28+5 ve 9 kilo aldım :( ikinci gebelikte kilo hızlı mı alınıyor acaba. Ve karnım çok büyük çok gerginn daha nasıl büyücek nasıl taşıcam diye düşünüyorum