yasemincel65 Evet kızlar, kestane tüketiyor musunuz? Canım çok çekti. Kendim evde yapayım diyorum ama acaba bir zararı olur mu gebelikte? 🌰🌰🌰
atesvesu yasemincel65 iki hamilelikte de yedim asermistim resmen Allah tan kışa denk geldi de yemiştim bu sefer de yemek istiyorum ama şekerim tavan yapmaz inşallah
yasemincel65 ayseveysel şimdi biraz araştırdım da kararında yenirse sorun olmaz diyor hemen gidip kestane alacam 🤣🤣
ayseveysel yasemincel65 yani doktorların dediği çiğ et ve deniz ürünleri yemeyin,paketli gıdalardan uzak durum bide bu bitki çaylarının bazıları zararları geri kalan şeyler çok nadir zarar verir herşryi kararında yersen zararından çok faydası olur🥰
yasemincel65 betulmommy eşim seviyor benim de, sabahları yapınca insanın canı çekiyor. Bir iki dal ben de alıyorum 🥹🥹😅😅😅
Havin49_ yasemincel65 valla ucundan değil ben nefsimi bastıracak kadar yiyorum ilkinde de yedim bunda da yiyorum
Havin49_ yasemincel65 valla ucundan değil ben nefsimi bastıracak kadar yiyorum ilkinde de yedim bunda da yiyorum
ayseveysel yasemincel65 yok şekerden değil tatlı şeylere tiksinti geldi hiç yiyemiyorum normalde çok severdim çikolata hem özledim yemeyi hemde yiyemiyorum🥹
elifayaz112_ ayseveysel keşke ben de de tiskinti olsaydı da yiyemeseydim hamilelikte şekerim çıktı ama ben de tatlıyı çok seviyorum 😊 bu arada benim de canım sizin gibi çekti haftalarca kimseye diyemedim belki daha zamanı değildir diye en son kendi önüme geldi abim dedi yeni soba aldık kestane yapsam sever misin dedim Allah söyletti işte 😄
ayseveysel yasemincel65 19+2 ama hala en başından gelen o tiksinti geçmiyor hep ekşi acı şeyler istiyorum 🥹🌸
yasemincel65 elifayaz112_ cidden ya hamilenin duası isteği kabul mu oluyor ne ben de bir şey isteyince içten içe bir bakıyorum kısa süre sonra geliyor bir şekilde 💖🫠🫠