nur0928 Anneler merhaba 🌸 30 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonum var 😢 Doktor antibiyotik verdi ama yine de koyu idrar devam ediyor çokk endişeliyim nasıl geçecek yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻 Tavsiyelerinizi bekliyorum 🥺
Quen_14 nur0928 bol su için ben ilk hamileliğimde olmuştum doktorum tuvaletten sonra yıkanmayı dokunmadan yap demişti tuvaletten sonra duş başlığıyla dokunmadan iyice yıkıyodum parfümlü tuvalet kağıtlarından da kaçınmakta fayda var bol su içmekte çok önemli
edannnnur nur0928 malesef asla geçmiyor şu an antibiyotik iğne oluyorum geçmeyince geçmiyor kutu kutu antibiyotik içtim artık etki etmiyor hap
aselinannesi38_ nur0928 ne kullandıysam ne yapabilirim 2 gebeliğin ikisinden de başından itibaren çekiyorum enfeksiyonu kullanmadım antibiyotik ilaç serum kalmadı ama hiçbir şekilde geçmedi doğum olduktan sonra hiçbir şeyim kalmıyor
lotusflowers nur0928 cranberry tablet var gebelerde kullanabiliyor ama siz doktorunuza sorun bi. Kendinizde araştırın. Ben idraryolu enfeksiyonu sebebiyle acile gitmiştim oradaki doktor önermişti o zaman hamile değildim ama hamile arkadaşımda kullandı
ikincibahar_08 24 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden 2 kere hastanede yattım. Ilerlememesi için doktorunuzun verdiği ilaçları ve bol su içmeniz lazim idrarın koyuluğu çok su içince geçiyor
nur0928 Quen_14 maalesef öyle bir fırsatım yok çalışıyorum aynı zamanda 😔 çok dikkat etmeye çalışıyorum yinede
Quen_14 nur0928 idrar yolu enfeksiyonun büyük nedenlerinden biri de umumi tuvaletler yani çalıştığınız yerin tuvaletindende kaynaklanıyor olabilir
nur0928 Quen_14 evet olabilir ama mecburen kullanmak zorundayım elimden geldiğince hijyenime dikkat etmeye çalışıyorum ama bu durumun geçmemiş olmaması daha çok endiselendiriyo beni erken doğumu tetikler diye duydum
Quen_14 nur0928 ay bide şey konuyu uzatmak istemiyorum kusura bakmayın aklıma gelenleri yazıyorum vajinayı sabun vs şeylerle yıkamayın bu sizi enfeksiyona açık hale getiriyomuş aynı hataya bende düştüm doktorum yapmamam gerektiğini söyledi kendi kendini koruyabiliyor sadece suyla temizlemek gerekiyomuş
nur0928 aselinannesi38_ bebeğinize bir etkisi olmamıştır umarım tek endişem bu hamilelikte ilaç kullanılmaz duymaya alışık olunca antibiyotik kullanınca zarar veriyomuşum gibi geliyor
Aydan95 nur0928 koyu idrar az su ictiginiz icin ola bilr mi? Bende de idrar yolu enfeksiyonu var bol su iciyorum su bembeyaz cikiyorum tuvalete. Ama az ictigim zaman da tund idrar oluyordu
nur0928 Aydan95 bulantı şikayetiyle ögrendim bende sizin gibi düsünüyodum az su içtiğimdendir diye ama acillik duruma düştüm
aselinannesi38_ nur0928 yok canım çok şükür olmadı zaten Dr vermez inan enfeksiyon daha tehlikeli bebeğin için