maeemaee Selamlar sevgili hanımlar ,gebelikte yoğun akıntı kokusundan rahatsız olup nioli yağı kullanan herhangi bir rahatsızlık yaşayan var mı ? 2,5 aylığım şuan
Kubrabln52 maeemaee ben kullaniyorum ama zarari varmi bilmiyorum idrar yolu enfeksiyonuna iyi geldigini duydum ama kullandim
Selim_Alparslan maeemaee ben doktoruma sormuştum önermedi. Sirkeli suyla güzelce sil Pamukla demisti birde ic çamaşırlarını utule sık sık degistir demisti
1aleynax Doktoruna sorman lazım çünkü bitkisel olduğu için ona sormadan kullanmaman lazım ben sormuştum bitkisel önermiyorum demişti enfeksiyon için en önemli şey bol su içmek ve devamlı iç çamaşırı değişmek
maeemaee Valla bende üç gündür kullanıyorum ama herşeye iyi yorum yapan chatgp buna kullanma dedı işkillendim
annemomme Canım koku için doktoruma sordum ben doktor bana sirkeli su ile sabah öğlen akşam yıkamam veya bir pamuk yardımıyla temizlememi söyledi gerçekten de işe yarıyor dene istersen bir bardak ılık suya 5 yemek kaşığı sirke koy temizle
bltt maeemaee bana idrar yolu enfeksiyonu ve akıntı için önermişti küloduma birkaç damla damlatmamı söyledi ama henüz almadım
lotusflowers Bende bir kaç gündür kullanmaya başladım ama doktora sormadım kullanılıyo diye biliyodum. Bırakıyım bari yorumlarda önermiyolar demişler. Enfeksiyonada çok faydası var mı bilmiyorum. Sadece kendisi kokulu bi yağ olduğu için enfeksiyondan dolayı olan kokuyu baskılıyor biraz
prinkle maeemaee ben şu an 20 haftalığım 11 haftadan beri her gün kullanıyorum neredeyse doktorum da kullanabilirsin dedi inan iki üç gün damlatmadığımda hemen akıntı rengi değişiyor hamileliğe kadar idrar yolu enfeksiyonu bir kez geçirmiştim sadece ama bu süreçte çok sık yaşıyorum ilk haftalar monurol içtim iki kez nioliden sonra enfeksiyonum geçti