inl11 2 . Gebelikte en erken ne zaman hissettiniz hareketleri Ben de çok nadir bir damar atması oluyor acaba o mu ??
aprilbaby inl11 13.haftadan beri hissediyorum kişiden kişiye vücut yapısına göre değişiyor doktorum 11 haftalarda hisseden hastalarım var demişti
Busraaaakkk inl11 Evett o, kalp atışı gibi belli belirsiz bir şey 🥹 ilk seğirme gibi 15.haftada oldu 18de düzenli hale gelmişti
adatuna aprilbaby 4 cm bebeği nasıl hissedebilirler ki, doktorum da 16-17’den önce imkansız diyor hep
ikincibahar_08 Ben 19. Haftamda hissettim öncesi kalp atışı gibi hissediyordum ama bağırsak hareketiydi bence onlar 19. Haftada hem sık hem net hissetmeye başladım
didi33 aprilbaby Peki ikisininde cinsiyetleri ney öğrenebilir miyim ? 🥲 Erkek erken hissediliyor diyo büyüklerimiz de o yüzden merak ettim hurafe mi doğruluğu var mı diye 🤗
sari_papatyam inl11 17 gibi belli belirsiz hissettim ilk 20lerin başı bazen çok net bazen uzun süre hissetmeme oluyor 20nin sonlarından beri de gümbür gümbür😅
beyzzsenturkkk inl11 15. haftadayım ama 14. haftadan beri 2-3 günde bir bir kere bişey hissediyorum ama tam çıkaramıyorum gaz değil ona eminim