0Berfin0 Bilgisi olan var mı acaba bebeğim bir aylık oldu randevu alıcam sistem yetişkinlerdeki gibi mi ilerliyor ultrason aynı gün çekiniyor mu yoksa ileri bi tarihe mi atılıyor
YuvarlanamayanPaanda 0Berfin0 ne için ust çekilecek ona göre canım bebeğim yoğunbakımdan çıkmıştı aylık usg notu alınmıştı gittiğinde direk çektiriyırdym
5bmerve 0Berfin0 canım şehir hastanesi ultrason çekiyor tabiki sen normal çocuk doktoruna randevu alacaksın o seni ultrasona yönlendirecek kayıt yapan sekreter de sana ya aynı güne yada cekılmesi istenen tarihe gün verecek
YuvarlanamayanPaanda 0Berfin0 kalça çıkıklıgı 1 aylıkken yapılmıyor ve şehir hastanesinde değil erkiletteki hastanede yapılıyor canım 2-3 aylarda
0Berfin0 YuvarlanamayanPaanda ay kafa yemelik gerçekten okadar çok bilgi var ki hangisi olması gereken anlamıyorum ebe bir aylık kalça iki aylık göz dedi hastahaneyi aradım bu Arada şehir hastanesi çekiyormuş ultrasonu
YuvarlanamayanPaanda 0Berfin0 ben en son 2 yıl önce yaprıdım işte erkilette yaptırdık şehir yapmıyordu cannımm
0Berfin0 YuvarlanamayanPaanda artık varmış canım çektiklerini biliyordum da aynı gün içerisinde yapıyorlar mı diye merak etmiştim o da eğer yer varsa aynı gün içerisinde çekiyorlarmış yoksa ileri bir tarihe atıyorlarmış canım