seher_3590 Gamzeee__ canım 14.haftada doktorum kıza benziyor ama net değil dedi öyle kaldı sonra ki gidislerimde bagdas kurmuştu hep görünmedi ee haliyle bende kesin birsey duymak istiyorum öyle kaldik😊
Gamzeee__ seher_3590 Allah bağışlasın insaAllah benimde 2. Olacak durursa teyzesi 4 yaşında bi oğlum var 31 yaşımdan sonra neyine güvendim bilmiyorum oğluma eşime uydum 2. Ye 🤣
seher_3590 Gamzeee__ oyyy Allah bağışlasın insallah😀🥰bende 32 yaşındayım asla düşünmüyordum öyle plansiz oldu benimde kızım çok istiyor ama bana zor geliyor gerçekten bakalım sağlıkla kucağımiza alalım insallah🥰
seher_3590 Gamzeee__ oğlun varmis insallah 1 tanede sağlıklı hayırlı bir minnos kızın olur 🫠🥰1 erkek 1 kız en ideali zaten
Gamzeee__ seher_3590 kesinlikle içime nedense Buda erkek doğuyor rüyamada geldi kucağımda oğlum diyor anne baran geldi🤣🤣eşimde bende kız istiyoruz ama bakalım sağlıklı olsun yeter 🥰
Esma5566 asya8melek Ayy Bende Merak ettim Hemen yapay zekaya hesaplattirdim 2 kizim var dogru bildiiii ye gebeyim erkek dedi ama daha cinsiyeti belli degil
asya8melek Esma5566 benimde aynı şekil canım inşallah doğru çıkar bir tane de erkek bebişimiz olur 💞😅