Benim de 9+6da bir akşam durduk yere kanamam oldu yoğun bir regl günü gibi, acile gittik hemen doktorumu aradım yolda düşük riski düşebilir de düşmeyebilir de dedi kanama alanı varmış ultrasonda 0.8-0.9 cm civarı 1 cm’den az olunca vücut ya atarmış o kanı ya da bebeğin kesesinin büyümesiyle baskı yapar ve emilirmiş vücut tarafından ve yok olurmuş genelde, 12 gün neredeyse kıpırdamadan yattım sadece o gün kanamam olmasına rağmen başka hiç kanamam olmamasına rağmen. Günde iki kez ağız yoluyla 200 mg progestan içtim, 12 günün sonunda dün kontrol için çıktım sadece evden ve kanama alanım hala vardı bebiş gayet sağlıklı ama kanama alanı duruyor hala. Fitil olarak kullanmaya devam et dedi 1-2 ay daha böyle evden çıkmadan devam edeceksin dedi çalışmak yok çok hareket etmek yok dedi ve bu maddi manevi çok çok zor benim için. Neden benim başıma geldi neyi yanlış yaptım bilmiyorum. Gebeliğimi öğrendiğimden beri cinsel ilişkiye girebilirsiniz hiçbir sıkıntı yok demesine rağmen girmedik bile hiç, o kadar hassas yaklaşıyoruz eşim de ben de ama neyseki ultrasonda bebişin gelişimi her şeyi iyi. Progestan desen kabızlık, baş dönmesi, aşırı uyku, halsizlik yapıyor, fitil olarak kullanmanın hissiyatına da alışamadım 2 gündür uyuyamıyorum fitili takınca kitliyorum kendimi ama alışacağım. Tüm yaşayanlara acil şifalar bebişlerimize kolaylıkla, sağlıkla kavuşalım umarım 🙏