melekatay busonryavrusu bende kullanıyorum progestan 7 haftalık kanama var 1 düşügüm var ama ağızdan alınmıyor diye biliyorum
3bebekliannee melekatay ağızdan da alınıyor ama vajinadan alınca daha etkili oluyor yan etkisi de olmuyor
busonryavrusu melekatay Ben ağızdan günde 3 alıyordum onu değiştirdi şimdi vajinadan yatmadan 1 tane al dedi
Seyda-06 gecgelenkullanici yok yani pelvik ağrısı var 1 aydır o daha da arttı bacağımın biri iptal sürüyerek yürüyorum resmen bacak arası komple ağrı içinde kemiklerim birbirine girmiş gibi sanki sağ bacağım adım atarken ağrısından ölüyorum ama ne sancı çıkıyor ne de açılma öyle duruyoruz yarın yine gideceğim kontrole bakalım ne çıkacak
gecgelenkullanici Seyda-06 magnezyum kullanıyor musun benim de saç bacağım seninki gibiydi kullanınca düzeldi faydası oluyor kullan derim benim de bugün kontrolüm vardı 40 a kadar gelmezse 40 da suni vericem yatırıp dedi
bongomi 27+3 🥲 ilk zamanlara göre hızlı geçiyor umarım son haftalarda böyle geçer çünkü şu tekme atan küçük ayakları ısırmak için sabırsızlanıyorum
Nazlim11 emos_ baş dönmesi ve göğüste hassayiyet ile öğrendim hamile olduğumu hâla ara ara oluyor ve sabah bulantısı oluyor ama ondan sonra gün içinde rahatım iştahim açık sende var mı cnm
Nazlim11 Aykerny 5 haftalıkken gördüm keseyi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorum inşallah onuda duyucaz
Seyda-06 gecgelenkullanici magnezyum içtim bi iki ama pek devamını getiremedim nezkadar sürede geçti sizin içmeye başlayınca