baharbahce27 Senacanblt_ bol su zaten her daim ama her daim olmalı. Su hem senin hem de bebeğin için enerji kaynağı ve süt de gelişimi güzel etkiliyor tavsiye ederim
Senacanblt_ baharbahce27 baş geliş pozisyonda şuanlık normal doğum gibi devlete gidiyorum senin nasıl durum
baharbahce27 Senacanblt_ benimde aynı şekilde baş geliş, devlete gidiyorum bende. Doğum şekli şuan normal doğum görünüyor bir aksilik olmazsa
Senacanblt_ baharbahce27 kesinlikle evet canı ne zaman isterse bazen hareket esnasında elimi koyuyorum duruyor 😂
Aykerny mlsfrt Bende bugün 5+6 ya girdim hiç keseyi görmeye gittiniz mi peki ayın 5 inde doktor kontrolüm var merak içerisindeyim🥲
Senacanblt_ baharbahce27 günlük 2 litreye ulaşmaya çalışıyorum da aşırı çok da içince midemi bulandırıyor yeteri kadar içiyorumdur
icidisibiranne 11 olduk biz de bugün. Kızımda zaman geçmiyordu şimdi 2.gebeliğim boş duramadığım için hızlı geçiyor sanki 🥲
lol ffffffffff genelde 2 kati ve üstü artıyordu öyle cok yüksek değildi cnm ilk öğrendiğimde 154 2 gun sonrasinda 478 2gun sonrada 928 cikmisti bidahada vermedim zaten