Nazkayra Kizlar ilk gebeligim cevap bulamadim bu soruma bebegimin sacini sampuanla yikayip vucudunu neyle yikicaz 😐duş jeli falan mi
tazeanneck Nazkayra canım ben mustelanın hem vücuda hem saça uygulanan şampuanı var onu almayı düşünüyorum
Duygu1234 Nazkayra özel jeller oluyo canım hatta hem saça hem vucuda kullanılan aynı urunler de var mustela da
Deletedmom113 Nazkayra ne alaka ki duş jeli.. benim de ilk gebeligim ama gördük heralde çevremizden.. başına ne kullaniyorsan vücuduna da onu kullanıyorlar yani farklı kullananı görmedim de duymadım da..
tazeanneck Nazkayra o 500 ml olan sadece saç içindi canım hepsiburadadan bakmıştım açıklamalarda saç için olduğunu söylüyordu. Hem saç hem vücut olan 500 mlden azdı yanlış hatırlamıyorsam
Duygu1234 Nazkayra googleye yaz cıkar canım eczanede veya carrefourlarda vardır.ben yurtdısındayım dıye bılemıyorum tr de nerde satılır
Hayale Nazkayra bende aldiklarımı hem beden hemde sac ucun aloyorum yani ustune yazar sac ve vucut icin 🥰
buuussraaa Nazkayra canım zaten bebegin en kirli hali bile tertemiz olur sacına ne kullanırsam vücudunada aynısını kullanırım ben ☺️
FindiksMom Nazkayra mustela e-bebekte de var trendyolda da var oralardan bakabilirsin.. ayrıca duş jeli yazmana istemsizce güldüm ya😂
Kubrakuzey Nazkayra ben oğlumun saçına dalin şampuan vücuduna da dalin sabun kullandım hâlâ da öyle yıkıyorum 22 aylık kardeşine de aynısını yapıcam tercihe bağlı sanki🤔☺️