eslem2121 Kızlarım kızçelerim son kararımı verdim hamur yoğurma makineside ihtiyaç biliyorum ama şuanlık onu almayı düşünmüyorum dik süpürge ve kahve makinesinde karar kıldım hamur yoğurma makinesini sonra almayı düşünüyorum adamcağızın kalbine inmesin
Selim_Alparslan eslem2121 valla hepsi var bende ama ben senin yerinde olsam turk kahvesi makinesini seçerim
Ulkumom eslem2121 dik süpürge. Bebeğinde olacak sanırım sürekli birşey döktükleri için elinin altında hemen süpürürsün.
eslem2121 Ulkumom iki bebem var cnm bir robot bir tane yerden ağır olanlar var hepsi philips zaten bu seferde dikey ve kahve makinesi aldım cnm
jalepone eslem2121 hamuru genelde kullanmıyorlar daha az işlevli bence dyson var bende aşırı memnunum kardeşime de zorla aldırdım ama robot süpürgemden memnunum diyorsun bede kahve makinesi var Philips onu da çok kullanıyorum Türk kahvesi değil ma filtre kahve olan bence kahve makinsesi almalısın 😂
eslem2121 jalepone dyson bizi aşar bebeğim robotum ve ağır süpürgem var ikiside philips bu seferde dikey ve kahve makinesi aldım