deletedmom43191 eslem2121 hayir canım ben belkide 1 sene olmuştur alalı cok buyuk kolaylık rahatlık benimki schafer marka dijital döküm olanı
momtobe__ eslem2121 benim de robotum vardi ama mehir olarak dik süpürge aldırdım Allah alandan da yapandan da razı olsun böyle bir alet yok elim ayagim oldu resmen
momtobe__ eslem2121 evet eşimin istedigim mehiri alacak durumu yoktu ben de helal etmistim aslında sonra üstüme kalmasın seç bir sey alayim dedi ben de supurge istedim🥲🥹
deletedmom43191 eslem2121 dik süpürge kahve makinesi gereksiz bence hamur makinesi daha iyi 2 dakikada hamur yogur kendine börekler yap 2 dakika da harç hazirla kek pasta yap ohh
deletedmom43191 eslem2121 al kız kekler börekler pastalar yap valla gecen aksam esim 7 de ise gidecekti benden saat 6 da kek istedi hemen yaptim pişti yedi ve rahatça ise gönderdim adamı cok pratik
osimdiannee eslem2121 ya hamur yoğurmadan nefret ettiğim için ben hamur yoğurma alırdım. Süpürge de önemli ama yoksa onu alırdım. Kahve cezve de pisenin tadı başka 💙🥰
Blueeberryy Dik süpürgeyi sadece koltuklarin ustunu almka icin calistiriyorum robot heryeri supuruyo ama kalbolu olsa moralim bozulurdu cikar koy dik supurge mantikli ikinci hamur makinası eger seviyosan biseyler yapmayi kahve makinasina gerek yok ya😃
hd_d eslem2121 bence askm hamur yoğurma makinesi kahveye göre her işini görür onu alablrsin dikey süpürge de mantıklı olur o yüzden oyumu hamur yoğurma makinası ve dikey süpürgeden yana kullanıyorum 🙋♀️😚
osimdiannee eslem2121 bizim istekler bitmez aşkım 😁😁😁. Üç aydır adamın kafasını yedim doğum hediyem nerede nerede nerede diye. Sonunda kendime telefon aldırdım 😁