HaticeArCi Kizlar mesela bacak bacak üstüne atamiyorsan doğumun yakın derler, yada karnın düştüyse. Gibi gibi. Doğumun yakın olduğunun alametleri neler ? Varsa bildiklerinız tecrube ettikleriniz konuşalım 🥹😅
minnosbirkiz HaticeArCi ay hiç belli olmuyor o bence 😂 akşam avmde gezdim, sabaha karşı suyum geldi doğuma gittim, doğumuma daha vardı yani 38+0’da geldi bizim bebiş, aşırı heyecanlıydı 😂
Ceku256 HaticeArCi ben çok fena şişmiştim birden kafam kocaman olmuştu sanki burnum büyümüştü oradan anladım
HaticeArCi HappyKiwi bana yürüyüş aksak yürüyüş plates topu üzerinde egzersiz ananas ve hurma onerdiler. Ha birde yerleri elinle sil dediler. Normal doğumu.kolaylastiriyormus.
beautymom Ben en çok neyden korkuyorum biliyor musunuz kızlar bi kaç video da da denk gelmişti dışarıdasınız mesela kalabalık ortam birden şelale gibi suyunuz geliyor ay çok utanırdım 😆😅
HaticeArCi beautymom ayy ben ona şahit oldumm. Bekardim ozamanlar. PTT çıkışında kızcağız köşede ayakta. Kıpırdamıyor. Üzerinde ceket vardı uzun sansina. Ama yer islakti hafif. Ayaktaydi ama kötü görünüyordu. Yanına yanaştım iyimisiniz pek iyi görünmüyorsunuz dedim. Dedi suyum geldi eşimi aradım gelmesini bekliyorum. Ben şok. 😅 Dedim ne yapabilirim senin için. Teşekkür ederim dedi ama yanında durdum elinden tuttum korkma dedim eşin gelene kadar beklicem haninda dedim. İlk bebegiymis genc bi kızdı. Onun orada ki masum ve caresiz hali gözümün önünden gitmiyor. Sonra eşi geldi. Gittiler.
Ceku256 HaticeArCi zaten hamilelik sürecinde ödem topluyor vücut ama o doğuma bir iki gün kala olanı anlatamam heralde aylar sürse aynalara küserdim. Herkeste aynı değildir ama. İlk doğumum olduğu için korkudan her yerimi inceleyip duruyordum
HaticeArCi Ceku256 şimdiden şişkinlik başladı benim tek ayağım şiş ellerim şiş bacaklarım zaten. Daha yüzüme sıra gelmedi sanirim. 🤭 Rabbim kolaylastirsin