QBuse1123 Sorum başlıkta arkadaşlar ssvd istiyorum 37.haftamdayım bir kızım var 2 yıl 3 aylık Adanda istiyorum giden yaptıran bilen var mı bir doktor
PapatiA QBuse1123 dogumun yaklaşmış geerceklesırae buraya yazarmısın ( 17haftalıgız çocuk 3yyasında ama korkuyorum bırsey olur dıye
prensesimbenim01 ArelinAnnesi1 evet hülya hoca arkadaşıma ssvd gerçekleştirdi gayet olumlu ve hızlı bir doğum oldu. Pes etmeyin kızlar en azından denemekte fayda var
prensesimbenim01 Ayrıca güzelyalıyla anlaşmalı dr. Gülşah Dalgacı da yaptırıyor. Ben şuan 2 sezeryan sonrası düşünüyorum ve şuan ona gidiyorum. 37 haftalığım sonuç ne olur nasip tabikide
ArelinAnnesi1 prensesimbenim01 arkadaşınızla iletişim kuruyormusunuz kilo konusunda çok kilo alma dedi bana ama ben alıyorum malesef 😏
prensesimbenim01 ArelinAnnesi1 evet bende ssvd için hülya hocaya gittiğimde aşırı kilo alımını dile getirmişti, arkadşım çok kilo almamıştı sıkıntı yaşamadı o konuda. Nasipte varsa normal yapmak kilonun engel olacağını sanmıyorum ya içinizi ferah tutun
ArelinAnnesi1 prensesimbenim01 orası öyle tabi benim ilk acil sezeryan yaptı suyu kalmadı diyerek hülya hoca yanlış yapmış dedi denemesi lazımdı die. Ama kilo konusunda malesef hem yiyorum aksi gbi de hem canım hep hamur işi çekiyor 😏 sağlıklı beslenmeyi hayatım boyunca beceremedim 🤣