Yldz_2025 Merhaba hanımlar merak ettiğim birşey var doğum yapacağınızı bir kaç gün önceden anladığınız oldu mu nişan geldiğini biliyorum sadece. su gelmesi zaten herkes biliyor şu oldu da doğuracağımı anladım önceden dediğiniz şeyleri merak ediyorum 😊
pinarersu Yldz_2025 bende nişan gelmedi. Direkt suyum geldi sancımı evde çektim ardından hastaneye gidip yatış yaptım. Bir kaç gün önceden anlayacağım bir olay yaşamadım. :)
cinderella Yldz_2025 bazılarında şiddetli bel kasık ağrısı bazılarında yürürken batma(bebeğin kafası kanalda olduğu için ) nişan ve su gelmesi gibi vb
yorgunannis Yldz_2025 öyle anlaşılmaz zaten doğuma yakın sürekli kasılmalar oluyor. Nişan gelirse anlaşılır kiminin 1 hafta öncesi birkaç gün öncesi gelir öyle anlaşılır 😊
erikarpuz Yldz_2025 hiç ağrım sızım yoktu doğumdan bir önceki akşam bebeğim 3-4 saat aşırı hareket etti hemen nişanım geldi o an doğuracağımı düşündüm ama herhalde 1 hafta 10 gün sonrasıdır diye ama ertesi gün doğurdum
pinarersu Yldz_2025 evetogleden sonra 4 gibi geldi suyum. Akşam 8 de yatış oldu. Gece 3 de doğuma alındım:) benim acı eşiğim yüksek ben öyle kasılmalarım şu dakikada bir vs diyip sancı da saymadım. Artık saat 7 den sonra tamam yeter katlanamıcam sanırım gidelim dedim 😄
Elovee Hiç bir belirtim yoktu koydum kafayı uyumak için gözümü kapatmamla açmam bir oldu. Bir uyandım suyum gelmiş🤭
eminaas Yldz_2025 erkek bebek diye herkes 2 haftan var diyorlardı ama nedense ben diyordum 38 haftada doğuracam hiçbir belirti yoktu nişan geldi nişandan sonra sancılar su gelişi bende sızıntı şeklinde oldu anlamadım su geldiğini 3 gün içinde de doğum oldu geç gitmiştim evde sancıları çekeyim de gideyim diye ama yanlış yapmışım su gelişi varmış bende bebeğimi riske atmışım meğerse
Hamdiyevural Yldz_2025 her doğum farklı oluyor benim ilk doğum nişan geldikten sonra başladı ikinci doğum ne nişan ne şu bişey gelmedi sadece sancı vardı bn nişanı beklerken bebiş az kaldın evde doğuyordu 🤣🤣
senos15 Yldz_2025 bana çok garip bir enerji gelmişti yorulmuyordum koca göbeğimle 2 gün temizlik yaptım heryeri detaylı ince ince temizledim en son buzdolabını silip yerleştirdim kontrole gittim 5 cm açıklığımla acil doğum yaptım 😅 yuvalanma deniyormuş ama tek silinmedik yer buzdolabıydı normalde aşırı titizde değilimdi hamileyim diyede iyice salmıştım asla buzdolabı silip hastaneye gideceğim aklıma gelmezdi yani 😅
senos15 Yldz_2025 aynen geldi valla bende inanmazdım çünkü son haftalarda insan çok ağırlaşıyor bırak temizliği banyo yapmak bile zulüm gibi giyinmek falan çok yorucu oluyor 😂
Yldz_2025 senos15 ben de istiyorum şöyle detaylı temizlik yapayım ama çok belim ağrıyor hiç enerjik de hissetmiyorum bu aralar evi topluyorum sadece süpürüp silemiyorum 😕