melekortac @busu1 gösterirlerse söylerler tabi :) 13 haftalıkken bana kıza benziyo ama yinede bekleyelim demişti doktorum devlette, 16 haftalıkken tekrar kız dedi. Kız olduğu kesinleşti zaten 😊
busu1 melekortac Çarşamba randevum var umudum söylemeleri 🥹 sanırım doktordan doktora da değişiyor inşallah Elif hoca söyler 🙏🏻
Evhamlikurabiyeanne 15 haftalıkken Melih Şaş tahminde bulunmustu tahmini doğru cıkmıştı devlet hastanesindeydi o zaman.Bence kesin görmüstü ama erken oldugu icin tahmin demisti bence devlette kesin cinsiyet icin 5 ayi bekliyorlar genelde
busu1 EdanurZ 🙄🙄 hangi doktor? 12 de bana erken dedi 15 te donmedi bebis 16yim yine gidicem bakalım ne olacak 🤣
EdanurZ busu1 ayşe kula her gittiğimde de cinsiyetine baktı halen daha bakıyor söylemiş miydik diyor 😅
busu1 EdanurZ Bende Elif Yamana gidiyorum 16. Haftadayım tahminde kız diye tahminde bulundu göstermiyor pekkk🤣
EdanurZ busu1 dürtseydi bari biraz benim doktor bi sefer bayağı uğraştı öyle öksür dedi dürttü falan ama göstermedi takıldım görmeden rahat edemicem dedim bayada uğraştı ama yok kordonu bacak arasındaydı. Doktorunuz nasıl memnun musunuz
busu1 EdanurZ Probu bastırdı salladı falan ondan sonra yorum yaptı ama ekran bana dönük değildi göremedim o an pozisyonunu🫠 Elif hocadan aşırı memnunum çok tatlı sempatik bir kadın rahat hissettiriyor insanı 🤍