nevinbulyaman Merhaba 5 aydır evliyim ilk 4 ay korunduk kasım ayında korunmayı bıraktık umutluydum olur diye ama malesef olmadı nelere dikkat etmem lazım pek bilgim yok
cinderella nevinbulyaman dikkat etmeye gerek yok bence yeni başlamışsınız zaten sık sık yapmakta fayda var hayırlısı olsun ☺️
yorgunannis nevinbulyaman olır olur daha ilk olmuş denemeye devam😀 kafaya takma hamilelik için ilişki yaşama keyfine bak olur
esiladuhan nevinbulyaman gunasiri ilişki yani bi gun boş bi gun dolu başka bisey yapmaya gerek yok yeni başlamışsınız zaten önemli olan yumurtaya denk gelmek :))
2prensesannesiiii nevinbulyaman sıkıntı yapmayın stres en büyük etken olmamasına yumurta takibi yapıp o günü değerlendirebilirsin ya da gün aşırı ilişki 2 3 güne bi
Leontiine nevinbulyaman 1 sene olmazsa gayet normal bu nedenle hiç stres yapmayın. Önden tabiki sağlık kontrolü her zaman faydalı hem siz hem eşiniz rutin kontrol için doktora çıkabilirsiniz onun dışında yatak bebek niyetiyle girmeyin ilişkinizi yaşayın beslenme düzeni önemli geri kalanı nasip :)
damla6565 nevinbulyaman yumurtlama günlerini garantilemek istiyorsan ovulasyon testi kullanabilirsin onun haricinde başka yapabileceğin bir şey yok yeni denemeye başlamışsın zaten 1 yıla kadar normal
beautymom nevinbulyaman daha çok erken illaki olur şimdiden kafanıza bunu takmayın sadece o anı yaşayın kafanızda acaba olucak mı acaba hamile kalıcam mı demeyin her ilişkiden sonra.
hannemisali nevinbulyaman Bence genel bir kan tahlili verin, eksik vitaminleriniz varsa onları gidermeye çalışın. D vitamini, demir ve B12 seviyelerinin iyi olması lazım. Bir de beslenme ile günaşırı ilişki ile olur inşallah 😌
nevinbulyaman Bugün kan verdim beta 1.20 çıktı 3 gündür aşırı sırt bel ağrım ve kasık ağrım vardı bugün artık dayanamadım hastaneye gittim reglime 10 gün var daha