gunesimekardes Kizlar ilk gebelikte magnezyum vitamin demir doktor ne yazdiysa duzenli kullaniyordum. Bunda yapamiyorum ayda bir zor aliyorum. Sizde durumlar nasil? Vicdan azabi da cekiyorum ama hep unutuyorum
busrasya2334 gunesimekardes 1 yaşında bir bebekle kusma isteğini tutabilmeyi öğrendim bir tek başka da bir şey yapamıyorum
TKumsall gunesimekardes folik asiti bile zor içiyorum kafa kalmıyor ağzıma iki lokma yemeği zor sokuyorum bu hafta zaten 3e hamileyim iki küçük bebeyle bunada şükür
gunesimekardes heidegirl ben hepten unutuyorum. Ilk kizim erken yurudu erken konustu oglum gec yurur gec konusursa ya da ablasi kadar akilli olmazsa zor affederim kendimi. Gece gece dert ettim
gunesimekardes busrasya2334 ay cok tatlisiniz onu tutmayi nasil ogrendiniz 😊 gercekten annelikte imkansiz diye birsey yok 😅
twokidsmom gunesimekardes sağlıkla kavusun insallah. Ben içmediğim zamanlarda gece asla ağrıdan uyuyamıyorum. Hatta demir ilacı kullanmama rağmen kan değerim bir tık dusuk cikti ve bu yuzden aşırı carpintim, nefes almakta güçlük yaşıyorum. Bide unutup içmesem neler olur acaba 😀
sevacano gunesimekardes erkekle kızın arasinda çok fark var erkekler anne karninda bile çok fazla haraketli olmaz geç gelirler doğduktan sonra da oyle genellikle geç konuşurlar geç yürürler merak etmeyin sağlikli olsunlar da onemlisi bu
mucizem2geliyor Yanı ilaclarim hep gözümün önünde mutfakta girip çıktıkça içmek zorunda yım 🥰 oğlum var 2 yaşında 21+3 hamileyim kızıma
TKumsall gunesimekardes öyle oluyor gerçekten evde kıyamet kopuyor sanki ben ağzıma bişey götürünce 🥹😅
asya0601 gunesimekardes aynen öyle asla düzenli içemiyorum bi kutu decavit bitirdim unuta unuta 3 ayda yeni kutuyu almaya üşeniyorum bacağım ağrıyor diye magnezyumu bari düzenli içeyim diyorum yok o bile olmuyor. 3 gün arka arkaya bütün vitaminleri almışlığım yoktur
gunesimekardes asya0601 duzenli atabiliyorum diyen cikmadi daha 😃 gercekten 2. Cocuk kendi halinde buyuyormus
gunesimekardes sevacano evet kizim kipir kipirdi hic durmazdi hatta o kadar hzreketliydi ki 20. Haftaya kadar cinsiyetini ogrenemedik. Oglum cok az hareket ediyor. Ben de acaba vitamini biseyi mi eksik diye dusunuyirum bazen. Insallah dediginjz gibidir
kupkup06 gunesimekardes oglum 5 bucuk yasinda sanırim ondan dolayi ben duzenli kullaniyorum sadece ilaclar dışında oglumda daha dikkatliydim bunda daha degisik saldım boyle sanki ne bileyim 😄