a-a-my-h_dmr 34hediye-sinan hadi bakalım hayırlı haberler alırsınız inşaallah Sizin sancı açılma var mı
34hediye-sinan a-a-my-h_dmr valla ben pazartesiden pazartesi ye gidiyordum bu hafta gidemedim geçen hafta da sancı çıkmamıştı açılmada yoktu cnm yarın bakalım ne dicekler
a-a-my-h_dmr 34hediye-sinan Anladım canım Hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim Beni de haberdar et inşaallah 😊
a-a-my-h_dmr 34hediye-sinan Aynen haftalık gidiyorum ben de Dün gittim yarın tekrar çağırdı ama son günler olduğu için
34hediye-sinan a-a-my-h_dmr gittim cnm sancı çıkmadı ama bebeğin kafası 42 hafta çıktı işte hep önde gidiyordu hala öyle nasıl olcak bilmiyorum bide normal doğum benimkiler
a-a-my-h_dmr 34hediye-sinan ben randevu almıştım ama canım gerek kalmadan sabah namazında duyum gelmeye başladı 9′da 1cmle yatışım yapıldı 12′de sancılar basladı akşam 6.30′da doğurdum elhamdülillah ❤️🥹
34hediye-sinan a-a-my-h_dmr ya masallah ne güzel hayırlı olsn analı babalı buyusun insallah cnm 🥰çok sevindim
Kubrakopuz53 a-a-my-h_dmr gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin 🤲🏻
bersah34 kirr sooon 41 gün 🥰 zaman hiç geçmicek gibi oluyor o zamanlar şimdide çok az kaldı doğuma heyecanlıyım🥰