buse76 Kızlar göğüs altım ensem belimle popo arası kaşıntıya yakalandım kaşıya kaşıya isilik gibi kabarcıklar oldu nasıl baş edebilirim cildiyeye randevu yok evde ne yapsam geçer ne kullanabilirim krem nemlendirici tarzında
momplus buse76 hamilelikte kaşıntı karaciğer enzimlerinin yükselmesiyle de ilgili olabilir bu da önemli bir durum dahiliye bakar heralde tam bilmiyorum ama bir an önce muayene olun bence
zekiyeeeeee buse76 aynı şeyleri 2hafta önce yaşadım acile gittim uyuz denildi ilaç verdi rahatlattı benimde parmak aralarımda göğüslerimde koltuk altımda kalça kısmındaydı bi ara kaşıntı tutuyo bir müddet sonra geçip tekrar başlıyordu isterseniz bi doktora görünün
kupkup06 buse76 8 haftada bi basladi kaşıntı 12 haftaya kadar devam etmisti benim bunun icin doktora gitmedim post acmistim hatta cogu kisi yasiyormus bu durumu gebelikte tabi sen tedbirini al genede canim herkeste ayni olacak diye birsey yok
buse76 momplus tüp bebekle hamile kaldım acaba ilaçların tan etkileri olmuş olabilir mi iğne vs kullanıyorm
momplus buse76 öyle de olabilir tabi bilgim yok ama dayanılmaz bir kaşıntı ise beklemeye gerek yok bence muayene olun içiniz de rahatlar
buse76 momplus şöyle her saat her dk kaşınmıyorum sinek isirir ya işte durur durur o ısırıl yer bir anda kaşınır kaşıya kaşıya kabarır rahatlar sonra bir müddet sonra tekrar kaşınır öyle bişey
buse76 Elailelale onu yeni bıraktım iki gün önce ama transfer olduğum gündem beri kullandım 5 kutu kullandım toplam zaten kaşıntı da iki üç gündür var acaba ondan mı oldu ki
buse76 busraggyy bol bol nemlendirin vücudu diyo chat cgbt kuru cilt çok kaşınırmış benimde cildim çok kuru