Aleynadiyorki Kızlar Miran ismi nasıl oğluma koymayı düşünüyoruz, ne çağrıştırıyor size. Eşim çok beğeniyor ben kararsızım
elif9823 Bana kız ismini çağrıştırıyor. Oğlum olsa koymazdım şahsen. Erkek çocuğuna daha güçlü eril isimler konulmalı. Zaten ortalık prenses erkek kaynıyor. İsimlerinide yumuşatmayalım iyice
dika Zeynepefem gerçekten bende anlamadım nasıl kız ismi diye 😅 gülesim geldi Miran ve Miray ne alaka yazmış Miray diye uzaktan yakından alakasız boş verin güzel bence hoş ağır erkek ismi gibi yani şöyle delikanlı ağır adamlar olur ya bana onu çağrıştirdi
prinkle Aleynadiyorki bana çok kaba geliyor özellikle soyisimde de r harfi varsa birlikte telaffuz daha da kabalaşıyor ayrıca çocukta bi pelteklik durumu olmasına karşın r harfi içeren bi isim düşünmüyorum kendi adıma ama erkek ismi bulmak da çok zor sizin eşinizle hoşunuza gidiyorsa koyun bence
Zeynepefem elif9823 miray kız ismi ama miran erkek ismi ikisinin ne alakasi var allah askina. Gayette guzel bir isim ayrica
elif9823 Zeynepefem evet bende onu diyorum işte çok alakaları var😄 Çok benziyorlar. Arada tek bir harf farkı var sadece. Diğer 4 harf tamamıyla aynı
elif9823 dika nasıl alakasız ya. Bi tuhafsınız gerçekten. Tamam beğeniyor olabilirsiniz ama arada sadece tek bir harf farkı var. Geri kalan her yeri aynı. Bundan daha büyük alakamı olur.