erkekannesi1_ Merhaba kızlar günün neredeyse çoğu kısmı evde tek kalıyorum ve canım sıkılıyor hobi olarak neler yapıyorsunuz?( Hamile olduğum için genelde tekim ) ya da evde iş yapan varmı genelde dışarıya da hiç çıkmam evdeyim tüm gün siz neler yapıyorsunuz 😊
yorgunannis erkekannesi1_ tüm gün ağrı sızı çekiyorum valla bacım😕 35haftalık oldum artık yüküm ağır bişey yapamıyorum
gunesimekardes erkekannesi1_ su anda hic bisey yapmiyorum diyebilirsin. Dogum sonrasi yapamiyorum diyeceksin 😃 yapmiyorum diyebilme luksunjn keyfini cikar ve bunu bol bol soyle 😃 sonraya iteledigin ne varsa simdiden yapmaya calis bir de uzun uzun dus al dusta bakim yap keyif yap zira dogum sonrasi bi kac yil boyunca yapamayacaksin 😃
erkekannesi1_ bebeklerim__ Allah bağışlasın🌸ben tek olduğum için canım çok sıkılıyor aktivite yok yani🫠
bebeklerim__ erkekannesi1_ akşama kadar dizi filim izle kitap oku hava almaya cik arkadaşlarınla görüş 😍
erkekannesi1_ bebeklerim__ valla yasak elmaya sardım onu izliyorum arkadaş konusuna da pek sıcak bakmıyorum ya
yorgunannis erkekannesi1_ aksine aktif olmam gereken zaman 😀 doğum kolay olsun diye yarıp dinlenince her yerim tutuluyor.
erkekannesi1_ gunesimekardes ahaha haklısınız zamanı değerlendirmek lazım ama vaktin geçmesi lazım böyle olmuyor ki
beautymom Genellikle dizi yada film izliyorum internetten eski dizileri ama çok gözüm yorulduğu için boyama yapıyorum boya kalemiyle boya Kitab-ı aldırdım eşıme 😄