Gizem993 Arkadaşlar merhaba 29 kasımda gece 11 de acile gittim alttan açılma varmı diye baktılar eve gelince leke felan gelmedi ama 30 Kasım akşam 4 de benden akıntı ile birlikte kahverengi kan geldi sizce bu nişan mı 38 haftalığım.
sunbloom123 Gizem993 haftanız baya ileride anlattığınıza göre nişan gibi görünüyor ama tabi yinede doktorunuza danışın
kalocwom Gizem993 Bende gelen her akıntıyı nişan sanıyordum ilkte nasıl birşey olduğunu bilmiyordum ☺️ Ama gelince anladım ki gerçekten ne olduğunu direk ayırt edilebiliyor. Eğer gelen akıntı yapışık koyu kıvamlı sümüksü bir yapıda ve boyut olarak büyükse kahverengilikler varsa gelen şey nişanımız olabilir 🌸 Sağlıkla gelsin miniğiniz inşallah
hatice-c6 Gizem993 benim nişanım falan gelmedi direk suyum geldi 37+4 haftalık’ta 16 saat suni sancıyla doğum yaptım
hakkah24 Gizem993 Alttan baktılarsa akıntı normal. Ama bir tık kurcalayıp doğumu başlatmış da olabilirler. Ağrı sızı yoksa alttan muayene sebebi ile o akıntı olmuştur.
Gizem993 sunbloom123 devlete gidiyorum oda sanki pinpirikliymişim gibi sert davranıyor ama ben işte korkuyorum sonuçta 😭
sunbloom123 Gizem993 belli bir gün verildimi doğum için gerçekten doktorun iyisine denk gelmek çok zor
sunbloom123 Gizem993 bir arkadaşıma 38 ine gün verdiler 37 deydi o da nişanının geldiğini söledi ertesi günde suyu geldi doğum yaptı sağlıcakla bebişi geldi darısı başımıza inşallah
Gizem993 sunbloom123 ay hadi inşallah cidden akıl sağlığımı yitircem bir çocuğum daha var tahammül seviyem kalmadı bişeye 😭
sunbloom123 Gizem993 ayy çok zor olur öle de gerçekten benim ilk gebelik şuan ağırlaşmaya da başladım ileriki haftalarda naparım diye düşünüyorum
sunbloom123 Gizem993 inşallah canım çok teşekkür ederim seninde sağ sağlim bebişine kavuşman dileğiyle 🥰🌸🤲
Gizem993 kalocwom benim içinde kahverengi kan var evet kuzum 38 haftalığım birde aslında sonuçta. Günüm gelmiş gibi ama sabırsızlandım felan ne bilim 😂😍😍😍