Denizz44 Deletedmom_584 Ben yaklaşık 1 aydır deniyorum 2 kg verdm bu süreçte beyaz ekmek paketli gıdalar hepsini kestim ve doktorumun önerisiyle Glifor kullanıyorum insülin direnci için
nergiss123 Deletedmom_584 15 gün boyunca tek öğün beslendim. Ve sabah akşam yürüyüş yaptım o ay hamile kaldım. 100de 100 etkili. Daha öncesinde 1 buçuk senedir çocuğum olmuyordu. Bir de soğan suyu yaptım bu 15günlük süreçte. Ama deprem zamanıydı düşük yaptım daha sonra 1 ay sonra tekrardan hamile kaldım hiçbir şey yapmamıştım. Doğurdum.
Kaderyusuf Deletedmom_584 pcos um ilk çocuğum tedaviyle oldu 2. Kendiliğinden tam diyetteyken planlamadan hamile olduğumu öğrendim ilk defa ideal kiloya düşmüştüm o ay. Aralıklı oruç ile verdim bütün kilomu.
Denizz44 Deletedmom_584 2 kilo verdim benim insülin direncim olduğu için yavaş kilo veriyorum malesef
Elaozkan Sağlıklı beslenme aralıklı oruç ve sporla reglim düzene girmişti zamanında, kendimi bildim bileli regl düzensizliğim var ancak pcos tanısı almamıştım evlendikten 1 ay sonra tanı aldım hiç regl olmadan 5. Ayımda hamile kaldım
nergiss123 Deletedmom_584 7 8 kilo falandı. Tek öğün muhteşem kilo verdiriyor ve sanılanın aksine kolaydı yani çok alışmıştım miğde sorunlarim falan vardi gecti hep.
Kaderyusuf Deletedmom_584 yok aksine daha düzenli oldu ben de çok düzensizlikte yoktu ama yinede çocuk olmasını etkiliyordu.