dilanzkn Haftadan beri yaşadığın agrinin adi çatı yarısıymış güncel 32 haftalık oldum ama hiç azalmıyor yürümekte çok zorlaniyorum kızlar yaşayan varmı vücut doğuma hazırlık için yaparmış dedi doktorum afedersiniz bacak arası ağrısı kemiklerim agriyo sezeryan olucam 🤦🏻♀️
umynurr dilanzkn bendede aynisi var ozellikle sol taraf 35 haftamdayim oturup kalkarken yada yatakta donerken asiri sizliyor
dilanzkn umynurr keşke sızlama tarzı olsa benim direk kemigim agriyo 🤣 uzanınca çok iyiyim oturmamam yürümemem lazım rahatlatacak keşke bisey olsa yoksa daha zamanımız var hergun okula git gel halim yaman
Yank umynurr Ayni benim de sol taraf egilince yururken kalkarken arabaya binerken falan fena 27. Haftadan beri
Lexias dilanzkn aynen canım sızlama değil, yatakta geceleri dönerken bağırıyorum resmen kemikler acıyor kaslar da acıyor her yeri :( garip bir ağrı… ben de öğretmenim çalışmak çok zor
Yank dilanzkn benim de 27. Haftada faln oyleydi ama sonra siziya donustu ya da bi sekilde agrisina alisiyoruz
Burdabirivar1 Lexias kütür kütür ses geliyo bi de cati agrisi mi oluyomus ben hic anlamadim.acaba vajina da bisi mi var diye düşünüyorum
dilanzkn Yank alisabilecdk bi ağrı değil hissettiğim maalesef günlük yaşantımı etkiliyor artık dusunun 🥲
veramommy Gebeliğim benimde kasıklarımda sürekli geçmeyen ağrı kaval kemiğime kadar,yatakta dönerken eşime asılıp dönüyorum kıyıya vurmuş balina gibi hissediyorum kendimi,servikal kısalık var bende dr o yüzden aşağı baskıyı çok hissediyorsun demişti,35+4 oldum hayırlısıyla çok geçlere kalmadan doğurmak istiyorum
Burdabirivar1 Lexias aynen aynen ben de sürekli esimden destek aliyorum ayagimi yukari cekerken bile ölüyorum dogumu etkilwr diye korkuyoruz ya ben bunjn bilmiyorum anlamiyom da
umynurr Lexias hemde nasilll ama minnos icerde iyi gibi gelesi yokk agri aci cekiyom keyfi yerinde onun heralde