Rojdiyebiri gunes111 Yarın pik olur saat 17:00 gibi yapsan ve 3 saat idrar tutsan su falan içmesen daha iyi sonuç alırsın
gunes111 Rojdiyebiri bak canım ayın 30 pik bugünde çatlama olmuş ikisini değerlendirdim ikiside gece yaptık bugünde yapacaz dua edin
Rojdiyebiri gunes111 28 Kasım’da benim de böyle oldu akşam saatlerinde yapılan testlerde LH hormonları düşüyor onun için gün içerisinde 4-5 gibi yaparsan testleri daha iyi sonuç alırsın 29 Kasım’da dörtte yaptığım test birden pik oldu
gunes111 mystery94 eyer adetin geçmediyse erken gebelik testi al eyer geçmişse normal test yapabilirsin
Rojdiyebiri mystery94 2-3 saatir bir şey içmediysen idrarın yoğunlaştıysa yap her saate de çıkar canım buraya da at🥹
mystery94 gunes111 yok geçmedi canım yumurtlamadan sonra 11. Gündeyim bazılarında öylede çıkıyormuş ondan merak ediyorum çıkar mı diye dün çünkü gebelik testi yaptığımda çok silik bişey gördüm ama bu saatte yapmıyım ozaman dediğin gibi sabah yapayım
gunes111 mystery94 kız var inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bende geçen düşük yaptım geçen gebeliğimde böyleydi git gide koyulaştı