mczbbk Su an 9haftalik ve yarin ilk kez kalp atisini duymaya gidecegim ve tahliller yapilacak . Ac ya da tok gitmek fark ediyor mu bu tahliller icin
ghostty mczbbk açlık şekerinize bakılacaksa aç gidebilirsiniz muayene saatiniz geç ise aç gitmeyin uzun süre aç kalmayın.
momyflow mczbbk bana bol su iç demişti doktorum kalp sesini dinleyeceğimiz zaman, ilk defa mı duyacaksınız kalp sesini
busonryavrusu mczbbk Bana kan ve idrar isticeği zaman aç gel demişti su içebilirsin demişti . Yarın kalp atışını dinlemeye gidicem idrara sıkışıp gelmemi söylemişti
mczbbk busonryavrusu onceki gittigim doktor hicbir sey soylememisti bu ne der hic bilmiyorum . Sizin kac haftalik su an
Kitappsever_1 mczbbk 2. Gebeliğim hiç aç gitmedim idrar vercegm zmn da kan vericegm zamanda sadece sekee yüklemesi yapicagi zmn aç gelin diyorlar onun dışında neden desinler sizinde 9 haftalık daha kalp atışının açlıkla toklukla bir ilgisi yok canım
aprilbaby mczbbk idrara sıkışık olunca ilk haftalar ultrason daha iyi görünüyor sadece onu istemişti doktorum aç tok bir şey dememişti
mlsmrtgl mczbbk ilk tahliller olacağı için aç gitmekte fayda var. İdrara sıkışık giderseniz daha rahat ultrason görünümü olur.
eed21 Ben genel olarak aç gitmeye çalışıyorum kontrollerime tahlil vs isteyebilir dşye yanıma da yiyecek alıyorum tok olmak gerekirse kolay zaten aç gidilmeli bence