Euro Hamraa transfer için farklı opu için farklı oluyor canım ben transfer oldum 20 bin verdim sadece ilaca ( devlette yaptırdığımiz için bı kısmını SGK karşılıyor) karşılamadıklarıda var tabi kişiye göre infertilite sebebine göre değişiyor
Gks_01 Hamraa opudan öncekiler 9000 tutmuştur 8 haftalığım hâlâ iğnesi , vitamini vs devam ediyor toplam en az 30000 bulmuştur
ghostty Hamraa ben yumurta büyütme süreci ve transfer sonrası 12. haftaya kadar toplam 100 bini buldu ilaçlar. Raporum vardı ama raporun geçtiği eczane bulamadık.
buse76 Hamraa toplam opu dönemi ve transfer döneminde ki ilaçlarla 50 60 bini rahat buldu hala da gidiyor ilaçlar sürekli alınıyor bittikçe belli bir haftaya kadar iğneler çok pahalı opu zamanında kullanılan
buse76 Hamraa ama bu ilaçlar herkesin durumuna göre değişir mesela ben 2 tane gonalf 900 lük kullandım ama bir başkası 3 4 tane kullanıyor tanesi de 11 bin felan iğnenin sizin yumurtalarınız rahminizin durumuna göre değişir ilaç sayısı
Sumay_61 Hamraa herkese göre değişiyor aynı hastanede aynı doktor aynı gün tedaviye başlayan arkadaşlar vardı onlar yumurta helıstırme iğnelerinden ⅘ adet kullandılar tanesi 10 bindi Ben bir tanenin yarısını kullanmıştım.
mom28_ Hamraa bazı şartları var sgk tüp bebek desteği diye yazarsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz eger büyük bir sorununuz varsa hemen veriyolar normalseniz devlette 2 kez olumsuz aşılama ve eşlerden birinin 900 gün prim 5 yıllık sigorta süresi